12.5 C
Athens

Basket League: Οι αγώνες του Σαββάτου και το αναλυτικό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση Λαύριο-Περιστέρι «ανοίγει η αυλαία» της 7ης αγωνιστικής της Basket League, στις 16:00, το Σάββατο (26/11).

Το Λαύριο παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από έξι αγωνιστικές προερχόμενο από την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι με τέσσερις νίκες σε έξι ματς είναι πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι «κυανοκίτρινοι», μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό εκτός και την ΑΕΚ εντός έδρας, «έτρεξαν» ένα σερί τριών νικών.

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο για Άρη και Καρδίτσα, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο Nick Galis Hall το Σάββατο (26/11, 19:15, ΕΡΤ3).

Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν στο Περιστέρι και οι Θεσσαλοί από τον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα της Basket League που βρίσκεται στο 3-3, το οποίο ήρθε από δύο εντός και μία εκτός έδρας νίκη. Ως γηπεδούχος νίκησε τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα ενώ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν ξεπέρασε τους 70 πόντους στην επίθεση.

Η Καρδίτσα μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ ηττήθηκε και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της. Ηττήθηκε κατά σειρά από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα και το Περιστέρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Basket League με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται την Κυριακή κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα και τον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»:

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26-28/11/2022)

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου

ΚΓ Λαυρίου 16:00 Λαύριο-Περιστέρι Μάνος-Τσολάκος-Μηλαπίδης (Ντάβαρης)

Αλεξάνδρειο 19:15 Άρης-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Τσώνος-Χριστινάκης (Δέλλας)

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου

ΟΑΚΑ 15:45 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Τσαρούχα-Καρπάνος-Ζιώγας (Ηπιώτης)

Πλάτων 17:00 Ιωνικός-Απόλλων Πατρών Πιτσίλκας-Θεονάς-Τηγάνης (Κυρτάτας)

Τόφαλος 19:15 Προμηθέας Πατρών-Ολυμπιακός Κορομηλάς-Τζιοπάνος-Μάλαμας (Μάρκου)

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου

Καλλιθέας Ρόδου 15:45 Κολοσσός-ΑΕΚ Παπαπέτρου-Κατραχούρας-Τσιμπούρης (Ξανθός)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς