21.4 C
Athens

Ηρακλής – Παναθηναϊκός Β’ 2-3: Πέρασμα από το Καυτανζόγλειο με νικητήριο γκολ του Σαρδέλη στις καθυστερήσεις (vid)

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει το διπλό στις Σέρρες και να μείνει σε τροχιά κορυφής, με τον Παναθηναϊκό Β’ να χαλάει το όμορφο κλίμα που είχε στηθεί στο Καυτανζόγλειο από τους φίλους των γηπεδούχων και να παίρνει μεγάλο διπλό με 2-3.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Ηρακλής μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς το προβάδισμα. Ο Ματίας Τομάς βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα των Πρασίνων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μόλις στο 13ολεπτο της αναμέτρησης.

Το καλό αυτό ξεκίνημα δεν εξαργυρώθηκε από τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεωργιάδη, που έδειξαν μια απίστευτη χαλαρότητα και οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Β’ και έστειλαν τα μηνύματα τους στους ποδοσφαιριστές του Γηραιού. Αυτοί δεν τα πήραν και έτσι με δύο γκολ του Μπιλάλ σε 9 λεπτά (34′ και 43′) έκαναν τη μεγάλη ανατροπή.

 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο για τους γηπεδούχους, που ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μελούνοβιτς στο 54′.

Από εκεί και πέρα, ο Γηραιός είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ φαινόταν ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας, δεν έβγαινε από το καβούκι του, αλλά η τύχη του χαμογέλα ακόμη παραπάνω.

Συγκεκριμένα, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ήταν μπροστά για το γκολ της νίκης, μετά από μία απομάκρυνση ο Γιάννης Σαρδέλης βγήκε μόνος του απέναντι από τον Βελλίδη και δεν αστόχησε κάνοντας το τελικό 2-3.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46′ Μελούνοβιτς), Τόμας, Τότσκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66′ Ανδρικόπουλος), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59′ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος, Ρόμπι, Τερεζίου, Μπιλάλ (66′ Σαρδέλης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς