18.4 C
Athens

Τζουλιάνι: Θέλουμε τη νίκη με Παναθηναϊκό, είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολο αγώνα

Σύνθημα νίκης στο Μαρούσι κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο Ιταλός πασαδόρος, Ντράγκαν Τράβιτσα. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του ντέρμπι, οι Ερυθρόλευκοι πάνε αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή σε απόσταση από τους Πράσινους.

«Δεν θέλω να κρύψω τις φιλοδοξίες μας, πως θέλουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Πάμε για τη νίκη! Ωστόσο, ξέρουμε ότι αυτός ο αγώνας θα είναι πολύ σημαντικός για τον αντίπαλο, γιατί είναι πίσω στη βαθμολογία. Οπότε, ως συνήθως, περιμένω έναν πολύ δύσκολο αγώνα, για τον οποίο θα είμαστε προετοιμασμένοι», υποστήριξε ο Ιταλός προπονητής, με τον Ντράγκαν Τράβιτσα να τονίζει:

«Το Σάββατο, όλοι ξέρουν ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, για πολλούς λόγους! Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά, για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ, βάζοντας όλη μας την καρδιά στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη, για να δώσουμε και στους φιλάθλους μας χαρά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς