23.3 C
Athens

Βραζιλία: Διάστρεμμα η πρώτη διάγνωση για Νεϊμάρ, αμφίβολος με Ελβετία

Αυτά έδειξε η μαγνητική για τον Νεϊμάρ, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με την Ελβετία την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) και μένει να φανεί αν η επιστροφή του στη δράση δρομολογηθεί απευθείας για τη φάση των νοκ-άουτ του Μουντιάλ

Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, είναι τελικά η ακριβής διάγνωση, για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, στην χθεσινή (24/11) πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ 2022 και στην νίκη με 2-0 επί της Σερβίας.

«Πρέπει να περιμένουμε μεταξύ 24 και 48 ωρών για να έχουμε πιό ασφαλή εκτίμηση της σοβαρότητας αυτού του τραυματισμού και της πιθανής μη διαθεσιμότητας του παίκτη», σχολίασε σχετικά ο γιατρός της Σελεσάο, Ροντρίγκο Λασμάρ.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός τεχνικός, Τίτε, δήλωσε βέβαιος ότι ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει να παίζει στο Μουντιάλ.

Καθησυχασμός για Νεϊμάρ από τον Τίτε: «Θα συνεχίσει να παίζει, είμαι βέβαιος γι’ αυτό»

Λίγο μετά από την συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της Βραζιλίας, αποχώρησε χωλαίνοντας ελαφρά, από το γήπεδο, χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, φορώντας ακουστικά στ’ αυτιά και συνοδευόμενος από μέλος της ομοσπονδίας.

Ο επόμενος αγώνας της εθνικής Βραζιλίας, είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) με αντίπαλο την Ελβετία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς