21.4 C
Athens

Παπαπέτρου στο FWS.GR: «Να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μιλώντας στο FWS.GR, έδωσε το σύνθημα νίκης για το πρώτο ματς της Εθνικής κόντρα στη Σερβία (13/9)

Η Εθνική Ελλάδος έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αλλά ο Ιωάννης Παπαπέτρου κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο διεθνής φόργουορντ, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Παρίσι, μίλησε στο FWS.GR για τις δύο αναμετρήσεις με τη Σερβία (13/9) και Γεωργία (16/9) και επεσήμανε πως όλοι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο για να πάρουν τις νίκες.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το αν έχουν «άγχος» που θα αγωνιστούν μπροστά στο κόσμο: «Δεν έχουμε άγχος που παίζουμε μπροστά στον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι για αυτήν την πρόκριση στη β’ φάση. Θα δουλέψουμε σκληρά αυτό το δεκαήμερο για να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με τη Σερβία αρχικά και τη Γεωργία στη συνέχεια και θα δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο».

Για το 6-0, που δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα στη «γαλανόλευκη»: «Σίγουρα το πλεονέκτημα που έχουμε μας βοηθάει αρκετά. Κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σερβία. Θα δουλέψουμε σωστά για αυτό το ματς. Είμαστε πανέτοιμοι για αυτήν την αναμέτρηση και καλός εχόντων των πραγμάτων στη συνέχεια θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Γεωργία, αλλά το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι ο αγώνας με τη Σερβία».

Για τις απουσίες που έχει η Σερβία (Μαριάνοβιτς – Τεόντοσιτς): «Μπορούμε να «χτυπήσουμε» πάνω στις απουσίες της Σερβίας. Έχει παίκτες υψηλής κλάσης, παρά των δύο αυτών απωλειών. Και εμείς έχουμε απουσίες παικτών, που μπορούσαν να είναι εδώ. Από κει και πέρα οι ομάδες είναι αυτές που είναι. Θα τις κοιτάξουμε στα μάτια και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς