23.5 C
Athens

Καρφιά Άλβες για Εμπαπέ: «Είναι ένα φαινόμενο που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι Μέσι και Νεϊμάρ είναι μεγαλύτερα φαινόμενα»

Ο Ντάνι Άλβες δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και παραδοσιακά μιλάει έξω από τα δόντια χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα γίνει αρεστός.

Ο Βραζιλιάνος που βρίσκεται στο Κατάρ με την εθνική ομάδα της χώρας του στην τελευταία παράσταση της καριέρας του στο Μουντιάλ παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport και εμφανίστηκε αποκαλυπτικός για τον Κιλιάν Εμπαπέ με τον οποίο συνυπήρξαν στην Παρί Σεν Ζερμέν τη διετία 2017-2019.

Ο Άλβες χαρακτήρισε φαινόμενο τον Γάλλο σούπερ σταρ ωστόσο πέταξε και κάποια καρφιά κυρίως για τη συμπεριφορά του.

«Ένας σπουδαίος παίκτης πρέπει πάντα να γνωρίζει και να καταλαβαίνει με ποιον παίζει μαζί. Οι συμπαίκτες σου εμπλουτίζουν τις ικανότητές σου. Ο Εμπαπέ είναι ένα φαινόμενο που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι αυτοί που παίζουν στην επίθεση μαζί του (σ.σ. Μέσι και Νεϊμάρ) είναι περισσότερο φαινόμενα από εκείνον. Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι μοναδικοί, βλέπουν και κάνουν πράγματα που δεν μπορεί να δει ή να κάνει κανείς άλλος. Πρέπει να είσαι έξυπνος και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές τους. Είναι ποδοσφαιρικές ιδιοφυΐες. Αν παίζω με τον Νεϊμάρ ή τον Μέσι τους δίνω την μπάλα. Αν ο Εμπαπέ έδινε την μπάλα σε αυτούς τους δύο θα σκόραρε 150 γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά με αρκετή δόση έντονης κριτικής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς