21 C
Athens

Πρόβλημα με Βαλένσια στο Εκουαδόρ, αγωνία ενόψει Ολλανδίας

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Εκουαδόρ σχετικά με την κατάσταση του Ένερ Βαλένσια. Ο 33χρονος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη χώρα στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ απέναντι στο Κατάρ, καθώς σκόραρε και τα 2 τέρματα της αναμέτρησης.

Όμως στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού δέχθηκε ένα χτύπημα, γεγονός που του δημιούργησε ενοχλήσεις και κρίνει αμφίβολη τη συμμετοχή του κόντρα στους Οράνιε.

Το συγκεκριμένο γεγονός σχολίασε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Αλφάρο, προβλέποντας πως αν είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή θα αγωνιστεί κανονικά.

Αναλυτικά όσα είπε: «Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν έχει κάποιον τραυματισμό, αλλά το χτύπημα είναι πολύ σοβαρό. Θα τον δούμε το απόγευμα και θα αποφασίσουμε. Αν είναι στο χέρι του, θα παίξει. Ας του δώσουμε ένα περιθώριο και ας ελπίσουμε ότι θα ανταποκριθεί στην απογευματινή προπόνηση. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου, αλλά η Ολλανδία είναι μεγάλος αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλους τους τομείς, συναισθηματικά και σωματικά, και να τους… τρέξουμε μέχρι να βγουν από το γήπεδο. Ό,τι κάναμε απέναντι στο Κατάρ θα είναι ανεπαρκές κόντρα στην Ολλανδία ή τη Σενεγάλη, πρέπει να βελτιωθούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς