15 C
Athens

Φαλ: Κάποιες φορές χάνεις ματς που θα μπορούσες να κερδίσεις, επικεντρωνόμαστε στην Άλμπα

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με την ήττα στις αποσκευές του από το Τελ Αβίβ και πλέον εστιάζει την προσοχή του στο ματς που ακολουθεί (24/11, 21:00) με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.

Ο Μουσταφά Φαλ τόνισε πως πλέον ο Ολυμπιακός κοιτάζει το ματς με την Άλμπα, υπογραμμίζοντας ότι είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στο τρανζίσιον.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα από τη Μακάμπι και το ματς με την Άλμπα που ακολουθεί: «Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι απ’ ότι έγινε με τη Μακάμπι. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά τώρα πρέπει να εστιάσουμε στην Άλμπα».

Για το τι ξεχωρίζει από την Άλμπα: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη στο τρανζίσιον, δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της. Πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα και να περιορίσουμε τα σουτ που επιχειρούν».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία και τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού έως τώρα: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάποια ακόμα παιχνίδια, αλλά έτσι συμβαίνει, κάποιες φορές χάνεις ματς που θα μπορούσες να κερδίσεις και το αντίθετο. Βρισκόμαστε ακόμα σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς, διότι γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Άλμπα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς