15 C
Athens

Πίτερς: Να βελτιώσουμε την άμυνα στο τρανζίσιον για να διορθώσουμε τα λάθη του Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και στο αυριανό (24/11, 21:00) ματς με την Άλμπα Βερολίνου θα αναζητήσει τρόπο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague, κάτι που σύμφωνα με τον Άλεκ Πίτερς θα γίνει μόνο αν βελτιώσει το αμυντικό του παιχνίδι στο τρανζίσιον και αποφύγει τα λάθη που έγιναν στην έδρα των Ισραηλινών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του… Αλέκου των Πειραιωτών:

Για το τι σημαίνει η ήττα από τη Μακάμπι και το ματς που ακολουθεί με την Άλμπα: «Το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει μετά από μια ήττα σε εκτός έδρας ματς είναι να παίξεις άμεσα και να διορθώσεις όλα όσα δεν έκανες σωστά στο προηγούμενο ματς. Έχουμε αυτή την ευκαιρία μπροστά μας για το ματς με την Άλμπα».

Για το τι ξεχωρίζει από την Άλμπα: «Κάθε ομάδα είναι επικίνδυνη ομάδα στην Ευρωλίγκα, δεν ισχύει κάτι διαφορετικό για την Άλμπα. Είναι η καλύτερη ομάδα στο τρανζίσιον αυτή τη στιγμή. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην άμυνά μας απέναντι στο τρανζίσιον παιχνίδι της Μακάμπι και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε για να μην έχουμε πρόβλημα στο ματς με την Άλμπα».

Για το ότι υπάρχει πλέον μεγαλύτερος μέσος όρος στο σκοράρισμα στην φετινή Ευρωλίγκα: «Κάθε χρόνο η Ευρωλίγκα γίνεται και πιο ανταγωνιστική. Όλοι μιλούν συνέχεια για την άμυνα, αλλά ποτέ δεν θα δείτε ένα ματς να τελειώνει 0-0. Κάθε χρόνο έρχονται όλο και καλύτεροι παίκτες, οπότε αυτό είναι αναμενόμενο να συμβεί, να ανέβει ο μέσος όρος της επίθεσης. Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς