18.1 C
Athens

Μουντιάλ: Πρεμιέρα για Γερμανία, Ισπανία, Κροατία και Βέλγιο

Τετράδα αγώνων με ξεκάθαρα φαβορί περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/11) για την 1η αγωνιστική του 5ου και 6ου ομίλου του Μουντιάλ του Κατάρ, με την «αφρόκρεμα» των ευρωπαϊκών ομάδων (Γερμανία, Ισπανία, Κροατία, Βέλγιο) να μπαίνει στη… μάχη ως φαβορί έχοντας απέναντί τους την Ιαπωνία, την Κόστα Ρίκα, το Μαρόκο και τον Καναδά.

Μαρόκο – Κροατία (12:00)
Το πρώτο ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο «Al Bayt Stadium» της πόλης Αλ Χορ, με την Κροατία, φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας να αντιμετωπίζει το Μαρόκο, μία ομάδα που «σφύζει» από ταλέντο, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου.
Τόσο ο Ζλάτκο Ντάλιτς, όσο κι ο Βαλίντ Ρεγκραγκουί δεν έχουν απουσίες και θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές συνθέσεις.

Γερμανία – Ιαπωνία (15:00)
Στο «Khalifa International Stadium» της Ντόχα, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στις 15:00 την εξαιρετική Ιαπωνία στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, θέλοντας να παρουσιάσει μία πολύ καλύτερη εικόνα μετά την απογοητευτική παρουσία της προ 4 ετών στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο Χάνσι Φλικ δεν υπολογίζει τον Σανέ ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ οι Ιάπωνες του Τακάσι Ινούι δεν θα έχουν απουσίες.

Ισπανία – Κόστα Ρίκα (18:00)
Στις 18:00 η νεανική Ισπανία του Λουίς Ενρίκε θα αντιμετωπίσει στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα, την Κόστα Ρίκα για τον 5ο όμιλο, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την πορεία του 5ου ομίλου. Οι Ισπανοί δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Γκιγιαμόν της Βαλένθια, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ οι Κοσταρικανοί θα αγωνιστούν πλήρεις.

Βέλγιο – Καναδάς (21:00)
Το πρόγραμμα της Τετάρτης ολοκληρώνεται με τον αγώνα του Βελγίου με τον Καναδά για τον 6ο όμιλο. Στο «Ahmad bin Ali Stadium» της πόλης Αλ-Ραγιάν, οι Βέλγοι που έφτασαν ως τους «4» στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλουν να ξεκινήσουν με το  δεξί τη φετινή διοργάνωση και να γίνουν «αφεντικά» του ομίλου από νωρίς. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Ρομέλου Λουκάκου, ενώ οι Καναδοί θα πάνε στη… μάχη με όλα τα «όπλα» τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς