23.5 C
Athens

Γουίντερς: Απολαμβάνω να παίζω στον Ολυμπιακό, είναι μια μεγάλη εμπειρία

Ενθουσιασμένη από την ως τώρα παρουσία της στον Ολυμπιακό είναι η Τζάλι Γουίντερς. Η Αμερικανίδα ακραία της ομάδας του Λορέντζο Μιτσέλι σε δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr υποστήριξε πως απολαμβάνει να παίζει στον ερυθρόλευκο σύλλογο κι έκανε λόγο για μια μεγάλη εμπειρία.

«Είμαι περήφανη για την απόδοση της ομάδας μας το περασμένο Σάββατο (19/11). Χαίρομαι πολύ, γιατί αγώνα με τον αγώνα, βελτιωνόμαστε και παρουσιάζουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Είχαμε πολύ καλή ομαδική χημεία κόντρα στο Μαρκόπουλο και πραγματικά, παίξαμε όλες μαζί, σαν ένα. Μου αρέσει η ομαδική προσπάθεια! Ξέρω ότι θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το παιχνίδι μας, ξέρω ότι θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε αν παίζουμε έτσι, όλες μαζί, με αυτή τη χημεία.

Μου αρέσει να παίζω στον Ολυμπιακό. Απολαμβάνω, πραγματικά, να αγωνίζομαι εδώ, σε αυτή την ομάδα, σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Είναι μια μεγάλη εμπειρία μέχρι στιγμής, ειδικά λόγω των συμπαικτριών μου και του προπονητικού μας επιτελείου. Κάθε προπόνηση είναι ευχάριστη, διασκεδαστική, περνάω όμορφα εδώ και θέλω να πετύχουμε όσα έχουμε βάλει στόχο», υποστήριξε η Αμερικανίδα ακραία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς