18.4 C
Athens

Ραγίζει καρδιές ο Σακίλ: «Έπρεπε να είχα τηλεφωνήσει στον Κόμπι, πίστευα πως θα γεράσουμε μαζί»

Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ συμπληρώνονται σε δύο μήνες και κανείς ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό γεγονός.

Σε συνέντευξη που πραγματοποίησε ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ραγίζει καρδιές με όσα λέει για τον Mamba και μετανιώνει που δεν επικοινωνούσαν πιο συχνά μεταξύ τους.

«Δεν θα ξαναδώ τον Κόμπι, ποτέ ξανά. Πίστευα πως και οι δύο θα γερνούσαμε παρέα», δήλωσε στο People ο Σακίλ, για να συνεχίσει.

«Αναβάλλεις να δεις κάποιον στην καθημερινότητα. Έπρεπε να του είχα τηλεφωνήσει, έπρεπε να μου είχε τηλεφωνήσει. Και οι δύο! Όμως ήμουν απασχολημένος, ήταν απασχολημένος κι αυτός. Και λέγαμε ‘θα τα πούμε κάποια στιγμή’. Δεν έπρεπε να θεωρούμε άλλα πράγματα πιο σημαντικά από την επαφή μας, αλλά αυτά τα μικρά πράγματα μάς εμπόδιζαν. Γι’ αυτό, να μιλάτε με τη μητέρα σας, με τον αδερφό σας, τους φίλους σας από το παρελθόν.

Κάποιες φορές σαν ανώριμα παιδιά μαλώναμε και ανταλλάζαμε κουβέντες. Όμως να είστε σίγουροι, ακόμη κι όταν όλος ο κόσμος νόμιζε πως ήμασταν στα μαχαίρια, όταν έκλειναν οι κάμερες, ο ένας έγνεφε στον άλλο και λέγαμε ‘πάμε να τσακίσουμε τους αντιπάλους μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς