21.4 C
Athens

«Ο Τζόκοβιτς θα γίνει ακόμα καλύτερος»

Λίγο μετά από έναν ακόμα θρίαμβο του Νόβακ Τζόκοβιτς με την κατάκτηση του τίτλου στο ATP Finals, ο προπονητής του… προειδοποίησε πως ο Σέρβος πρωταθλητής έχει περιθώρια να γίνει ακόμα καλύτερος.

«Ασκείται ακόμη πιο σκληρά από ό,τι όταν ήταν 22 ετών. Γι’ αυτό είναι ακόμα τόσο καλός και γι’ αυτό θα γίνει ακόμα καλύτερος», είπε ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς για τον 35χρονο Τζόκοβιτς, τονίζοντας την «πείνα» του για τένις:

«Η θέλησή του για εξάσκηση, για βελτίωση, η θέληση να γίνει καλύτερος είναι εκπληκτική. Στην εποχή μου σταματούσαμε το τένις λίγο μετά τα 30, σε αυτή την ηλικία ήσουν ήδη έτοιμος να φύγεις. Αλλά τώρα δείτε τον Νόβακ, τον Ράφα, κοιτάξτε τον Ρότζερ πριν από δύο χρόνια. Έχεις τον νεότερο Νο 1 στον κόσμο που έκανε απίστευτα πράγματα φέτος, τον Κάρλος (σ.σ. Αλκαράθ). Αλλά κοιτάξτε τον Νόβακ. Είναι ακόμα πεινασμένος, εξακολουθεί να κερδίζει τα τουρνουά, παίζοντας απίστευτο τένις. Σκέφτεται ήδη την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Είναι απίστευτο».

Ο Τζόκοβιτς κατέρριψε το ρεκόρ του γηραιότερου πρωταθλητή στην ιστορία του τουρνουά, παίρνοντας τα ηνία από τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος είχε κατακτήσει τον τίτλο σε ηλικία 30 ετών το 2011.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς