15.9 C
Athens

Η… πανοπλία του Ρονάλντο: «Είμαι αλεξίσφαιρος, σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα»

Με... ντου στη συνέντευξη Τύπου ο CR7 πήρε την κατάσταση στα χέρια του και στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τους συμπαίκτες του τα «έψαλε» στους δημοσιογράφους

Απροειδοποίητη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής Πορτογαλίας για το ματς της Πέμπτης (24/11) κόντρα στην Γκάνα στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο CR7 έβγαλε την… πανοπλία του και υπερασπίστηκε εαυτόν και συμπαίκτες μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του στον Πιρς Μόργκαν αναφορικά με τα όσα βιώνει στη δεύτερη θητεία του στη Μ. Γιουνάιτεντ.

Ο αρχηγός των Πορτογάλων, δίχως να είναι προγραμματισμένο, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου αιφνιδιάζοντας τους δημοσιογράφους, για να δώσει μερικές απαντήσεις και να «κλείσει» με την ατάκα: «Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία. Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για εμένα».

Αναλυτικά τα όσα είπε στη σύντομη τοποθέτησή του:

«Το timing είναι πάντα timing. Από την πλευρά σας είναι εύκολο να δείτε πως μπορούμε να διαλέξουμε το timing. Κάποιες φορές γράφετε αλήθειες, κάποιες φορές γράφετε ψέματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι πιστεύουν άλλοι. Μιλάω όταν θέλω. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι, σε τι πιστεύω».

Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για το περιστατικό με τον Μπρούνο Φερνάντες τονίζοντας: «Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία. Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για εμένα. Με τον Μπρούνο Φερνάντες παίζαμε, δεν έγινε κάτι. Άργησε να έρθει, είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο του και του είπα “με το πλοίο ήρθες;”, αυτό ήταν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς