17.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Χάμες Ροντρίγκες στο Λιμάνι μέχρι το 2024!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε άμεσα τις διαδικασίες για την πρόωρη ανανέωση στο συμβόλαιο του Κολομβιανού σούπερ σταρ, που θα ηγείται του «ερυθρόλευκου» άξονα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024

Ο Ολυμπιακός έθεσε ως πρωταρχικό του στόχο να «δέσει» τον Χάμες Ροντρίγκες τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και το προχώρησε άμεσα.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ είπε το «ναι» στην πρόωρη ανανέωση συμβολαίου που τού πρότειναν οι Ερυθρόλευκοι (το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει για έναν χρόνο) και θα ηγείται του άξονα των πρωταθλητών Ελλάδας και την επόμενη σεζόν (2023-24)!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από την απόδοση του Χάμες, που (υπεν)θύμισε σε όλους ότι δεν ξέχασε από τη μία μέρα στην άλλη το ποδόσφαιρο που ξέρει, και κίνησαν τα νήματα για να τον «δέσουν» στον Πειραιά, κάτι που επιτεύχθηκε προτού καν ανοίξει το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Η θετική στάση του 31χρονου άσου έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη, που αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές, ενώ φυσικά στο τραπέζι υπάρχει πάντα και η παραμονή του με άξονα τετραετίας.

Ο Χάμες βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό στον Πειραιά, δείχνει χαρούμενος και πρόθυμος να δώσει τα πάντα για την κατάκτηση τροπαίων και αυτό φαίνεται -μέχρι τώρα- στο χορτάρι.

Μέχρι τώρα στη σεζόν, ο Κολομβιανός αστέρας μετράει 8 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα με 2 γκολ και 1 ασίστ στη Super League, έχοντας τρομερά ποσοστά στις εύστοχες μεταβιβάσεις και μεγάλη επιρροή στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας του Μίτσελ, που βασίζει σχεδόν ολόκληρο το μεσοεπιθετικό της πλάνο πάνω του!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς