20.8 C
Athens

Βασιλόπουλος: «Είμαι σίγουρος πως και ο Γιάννης θα ήθελε να είναι εδώ μαζί μας»

Για τους αγώνες με τη Σερβία και τη Γεωργία, στο πλαίσιο της β' φάσης των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος

Η Εθνική Ελλάδος καλείται να υπερασπιστεί το 6/6, που πέτυχε στην α’ φάση των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να σημειώνει πως τα παιχνίδια με Σερβία και Γεωργία είναι αρκετά δύσκολα, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Sportime»:

«Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα έξι παιχνίδια που ακολουθούν. Τα παιχνίδια που ακολουθούν όμως θα είναι πιο δύσκολα και θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια με πρώτο αυτό που έχουμε μπροστά μας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Καταρχήν για την Σερβία, στην έδρα μας και μετά με τη Γεωργία», ήταν τα λόγια του όσον αφορά τα δύο παιχνίδια της Εθνικής.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο έμπειρος φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος. «Είμαι σίγουρος πως και ο Γιάννης θα ήθελε να είναι εδώ μαζί μας. Δεν το συζητάω. Είναι όμως επαγγελματίας με πολλές υποχρεώσεις στις πλάτες του από μια ομάδα του ΝΒΑ, όπως οι Μπακς. Μακάρι να είναι στη συνέχεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς