25.3 C
Athens

Φαλ: Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφορά με τις άλλες ομάδες, τώρα θα σκεφτούμε τη Μακάμπι

Ο Μουσταφά Φαλ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού (99-64) πετυχαίνοντας 12 πόντους με 5/5 δίποντα, 2/2 βολές και μαζεύοντας 4 ριμπάουντ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στη μεγάλη διαφορά επιπέδου που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες της BasketLeague και αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για την 9η και 10η αγωνιστικής της EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε σοβαρά, προσπαθήσαμε να το τελειώσουμε νωρίς για να ξεκουραστούμε ενόψει της συνέχειας στην Ευρωλίγκα. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφορά με τις άλλες ομάδες. Είναι ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι και μετά…».

Για τα δύο ματς που έρχονται στην Ευρωλίγκα σε μία βδομάδα: «Θα πάμε στα ματς όπως σε όλα, θα παίξουμε για να πάρουμε τις νίκες. Θα σκεφτούμε τη Μακάμπι τώρα, που είναι δύσκολη ομάδα και ειδικά στην έδρα της με τον κόσμο της. Πρέπει να εκτελέσουμε το πλάνο μας και να είμαστε σοβαροί».

Και κατέληξε: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα χαμηλά και κακά διαστήματα μας. Δεν υπάρχει όριο, δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς