20.7 C
Athens

Νόιερ: Θα φορέσω το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο, έχουμε την υποστήριξη της Ομοσπονδίας

Σταθερός στην απόφαση του να φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο για να στηρίξει την LGBT κοινότητα παραμένει ο Μάνουελ Νόιερ.

Το Κατάρ όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο κύπελλο είναι μια χώρα που τιμωρεί την ομοφυλία, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την απόφαση του Γερμανού τερματοφύλακα.

Μάλιστα, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτρέψει στους αρχηγούς των εθνικών ομάδων να φοράνε το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Νόιερ σχετικά με το θέμα:

«Ναι θα το φορέσω. Αυτό είναι ένα νέο πείραμα για όλους μας. Αυτό το τουρνουά είναι ένα μεγάλο πείραμα. Δεν φοβόμαστε τις συνέπειες. Έχουμε την υποστήριξη της Γερμανικής Ομοσπονδίας. Δεν είμαστε οι μόνοι στην Ευρώπη που το κάνουμε αυτό, πολλοί συμμετέχουν».

Παράλληλα ο 36χρονος τερματοφύλακας μίλησε και για τις διαφορές που υπάρχουν με τα Μουντιάλ του 2018 και 2014, ενώ με αφορμή την αποκάλυψη του πως έπασχε από καρκίνο στο δέρμα αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέχει ο κόσμος στο Κατάρ όπου θα υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες.

«Το 2014 δεν είχα καμία αίσθηση ότι θα πάμε μέχρι το τέλος και θα γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Το ξεκίνημα κόντρα στην Πορτογαλία ήταν υπέροχο. Ζήσαμε το αντίθετο κόντρα στο Μεξικό το 2018. Με καλή αρχή μπαίνεις πιο εύκολα στο ρυθμό.

Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε όταν βρισκόμαστε σε καλοκαιρινές διακοπές. Είναι σημαντικό για μένα να βάζω λοσιόν και να παίρνω προφυλάξεις. Τώρα πρέπει να πηγαίνω για τακτικούς ελέγχους. Μόλις δείτε ένα περίεργο σημάδι ή μια ελιά θα πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό σας.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς