23.5 C
Athens

Απίστευτα σκηνικά με τον προκλητικό Χάρελ, φώναζε στον Γιάννη: «Εδώ δεν είναι το γαμ@@ο το Μιλγουόκι» (vids)

Σκηνικά που θύμισαν... ελληνικό ριάλιτι μετά τη νίκη των Σίξερς κόντρα στους Μπακς με τον απαράδεκτο Μόντρεζλ Χάρελ να τα βάζει με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και να κάνει σαν μικρό παιδί επειδή ο Γιάννης ήθελε να σουτάρει βολές

Η αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Φιλαντέλφια κόντρα τους Σίξερς έγινε viral, καθώς η κάμερα τον συνέλαβε να σπρώχνει μια σκάλα που τοποθετήθηκε στο καλάθι όπου είχε σταθεί για να εκτελέσει βολές.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είχε 4/15 και έπειτα από την ήττα της ομάδας του ήθελε να δοκιμάσει χαλαρά την εκτέλεση κάποιων βολών. Ωστόσο, μια σκάλα που τοποθετήθηκε στη μέση τον εμπόδιζε κι εκείνος φανερά εκνευρισμένος αφού τσακώθηκε με τον άνθρωπο που την κρατούσε, την απομάκρυνε για να σουτάρει.

Τα νεύρα του Αντετοκούνμπο όμως δεν αποδίδονται ούτε στην ήττα, ούτε στις χαμένες βολές αλλά ούτε και στη… σκάλα όπως αποκαλύπτει το Athletic.

Χαρακτηριστικά το έγκυρο αμερικάνικο Μέσο υποστηρίζει πως ο Μόντρεζλ Χάρελ προκάλεσε τον Γιάννη όταν εμφανίστηκε με μέλος του επιτελείου των Σίξερς και πήρε την μπάλα από τα χέρια του φωνάζοντάς του: «Εδώ δεν είναι το γαμ@@ο το Μιλγουόκι. Φύγε από δω».

Σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμα κι όταν ο Αντετοκούνμπο έφερε δικές του μπάλες από τα αποδυτήρια, ο Χάρελ ήταν εκεί για να προσπαθήσει να τον διώξει (!) με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να μπαίνει στη μέση. Ο σέντερ των Σίξερς μάλιστα απείλησε πως θα τον πλακώσει στο ξύλο χωρίς όμως τα δύο αδέρφια να δώσουν συνέχεια στο απαράδεκτο συμβάν που κάνει τον γύρο του κόσμου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς