21.3 C
Athens

Συναγερμός στη FIFA για τον ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό πέναλτι που δόθηκαν στα φιλικά προετοιμασίας του Κατάρ

Συναγερμός έχει σημάνει στη FIFA τις τελευταίες ώρες, καθώς όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Daily Mail, έχει τεθεί ζήτημα ακεραιότητας των αγώνων του Κατάρ λόγω των αποτελεσμάτων του στα φιλικά προετοιμασίας για το Μουντιάλ.

Άνθρωποι της παγκόσμιας συνομοσπονδίας φέρονται να έχουν ανησυχήσει καθώς δόθηκε «ένας μεγάλος αριθμός πέναλτι» υπέρ του Κατάρ στα φιλικά που πραγματοποιήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών και δεν είχαν την παραμικρή μετάδοση αλλά ούτε και στατιστική κάλυψη!

Αν και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, υπάρχουν υποψίες πως δόθηκαν αρκετά πέναλτι στο Κατάρ ώστε να πάρουν θετικά αποτελέσματα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο κι ενώ μάλιστα η οικοδέσποινα ομάδα έδωσε τα περισσότερα φιλικά ματς από κάθε άλλη εθνική.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως παρότι το Κατάρ είναι αουτσάιντερ για την πρόκριση στα νοκ άουτ, έχει δεχθεί τρομακτικές πιέσεις από την κυβέρνηση της χώρας ώστε να προκριθεί στους «16».

Υπενθυμίζεται πως το Κατάρ βρίσκεται στον 1ο όμιλο του τουρνουά μαζί με την Ολλανδία, τη Σενεγάλη και το Εκουαδόρ που θα υποδεχθεί στο εναρκτήριο ματς της Κυριακής (20/11, 18:00).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς