15.9 C
Athens

«Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αρίας»

Σύμφωνα με το todofichajes, ο ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι Κολομβιανός δεξιός μπακ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, ο Σαντιάγο Αρίας αναζητά με υπομονή τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πραγματοποιώντας ατομικές προπονήσεις για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με το μεγάλο ισπανικό Μέσο, todofichajes, που ασχολείται κατά κόρον με τις μεταγραφές, ο Κολομβιανός δεξιός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού που αναζητά παίκτη για τα άκρα, ειδικά αν ο Σίμε Βρσάλικο αποτελέσει παρελθόν.

Ο 30χρονος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας καταγράψει σε μια τετραετία 51 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Παραχωρήθηκε δανεικός και σε Λεβερκούζεν και Γρανάδα δίχως όμως να καταφέρει να στεριώσει και πλέον αναζητά το… αγωνιστικό ριστάρτ.

Ο Αρίας που γνωρίζει καλά τον Χάμες Ροντρίγκες από τη συνύπαρξή τους στην εθνική Κολομβίας, φέρεται να βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο του Άγιαξ – ο οποίος τον διεκδικεί έντονα – αλλά και της Έλτσε και της Λας Πάλμας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς