12.5 C
Athens

EuroLeague: MVP για 3η φορά σε 8 αγωνιστικές ο διαστημικός Βεζένκοφ!

Ο συγκλονιστικός Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague και αποσπά για 3η φορά το συγκεκριμένο βραβείο σε τόσο πρώιμο στάδιο στη σεζόν

Ειλικρινά τώρα, πού θα σταματήσει ο Σάσα Βεζένκοφ; Ο απίθανος, συγκλονιστικός, διαστημικός (προσθέστε όσα επίθετα θέλετε εσείς) φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP για την 8η αγωνιστική της EuroLeague μετά το τρομερό PIR του στην εμφάνισή του κόντρα στην Μπάγερν!

Ο Βεζένκοφ έκανε προσωπικό ρεκόρ στο σύστημα αξιολόγησης με 43 (!) μονάδες στην εμφατική τέταρτη εκτός έδρας και έκτη συνολικά, νίκη του Ολυμπιακού στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Έβαλε 20 πόντους με 2/2 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 10/10 βολές, ενώ μάζεψε 13 ριμπάουντ (ακόμα ένα double double), μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 30′ συμμετοχής χωρίς να υποπέσει σε λάθος!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως στην κορυφαία διοργάνωση αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής για 3η φορά σε 8 αγωνιστικές αφού είχε αποσπάσει το βραβείο στη 2η αγωνιστική και στη νίκη του Ολυμπιακού στο άδειο ΣΕΦ απέναντι στη Ζαλγκίρις αλλά και στην 4η όπου μοιράστηκε το βραβείο με τους Τζέιμς και Μέλι στη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς