21.3 C
Athens

Ματαρό – Βουλιαγμένη 14-11: Πάλεψε αλλά λύγισε στο τέλος κόντρα στο φαβορί

Φυσιολογική ήττα με 14-11 από την Ματαρό γνώρισε η Βουλιαγμένη, στον δεύτερο αγώνα της για τον Α΄ όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Champions League γυναικών στην υδατοσφαίριση, ο οποίος διεξάγεται στο Πάσος Φερέιρα της Πορτογαλίας.

Ο ΝΟΒ προσπάθησε και ως ένα σημείο κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στην ισπανική ομάδα, η οποία διαθέτει πληθώρα αστέρων και θεωρείται ένα από τα φαβορί για πρόκριση στο final-4 της διοργάνωσης.

Με πρωταγωνίστριες την Ολλανδή Σιμόνε Φαν ντε Κράατς (τέσσερα γκολ) και την Ουγγαρέζα Ρίτα Κέστελι, η Ματαρό «έτρεξε» ένα σερί 3-0 στη δεύτερη περίοδο και απέκτησε διαφορά τεσσάρων τερμάτων (8-4). Με πέναλτι της Μαρίας Πάτρα και γκολ της Ελληνιάδη στην εκπνοή του ημιχρόνου, η Βουλιαγμένη μείωσε προσωρινά σε 8-6, αλλά η Φαν ντε Κράατς και η Ιταλίδα διεθνής Σίλβια Αβένιο πέτυχαν τρία αναπάντητα γκολ μέσα σε 90 δευτερόλεπτα και διαμόρφωσαν το σκορ σε 11-6.

Η νέα αντίδραση του ΝΟΒ ήρθε δια… χειρός Ελληνιάδη, που συνολικά πέτυχε έξι τέρματα, και έφερε ξανά την ελληνική ομάδα στο -2 (11-9) στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, αλλά η Ματαρό διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-4, 3-3, 3-2.

Η σύνθεση της Βουλιαγμένης: Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 6, Γιαννοπούλου, Ριτζ 1, Τανκέεβα 2, Μ. Πάτρα 1, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ειρ. Πάτρα

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς