16.4 C
Athens

VIDEO: Ο έντονος διάλογος του Μπαρτζώκα με τον Τρινκιέρι και το παρασκήνιο

Ο έντονος διάλογος του Μπαρτζώκα με τον Τρινκιέρι μετά τη λήξη του αγώνα της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο, η... αστεία πρόφαση του Ιταλού τεχνικού και το παρασκήνιο των όσων ειπώθηκαν

Αρκετά έντονο ήταν το κλίμα από πλευράς του Αντρέα Τρινκιέρι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν στο Μόναχο.

Το «Θρύλος Εξπρές» δεν έκανε στάση ούτε στο Μόναχο και με οδηγό τον ασταμάτητο Σάσα Βεζένκοφ πέρασε με νίκη (82-71) από την Audi Dome Arena, εξέλιξη που δεν είδε με… καλό μάτι ο Ιταλός τεχνικός των Βαυαρών που στην καθιερωμένη χειραψία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα άρχισε να γκρινιάζει και το κλίμα φορτίστηκε ξαφνικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το τετ α τετ και ο έντονος διάλογος των δύο προπονητών κράτησε για -παραπάνω από τη συνηθισμένη- ώρα, οι τόνοι ανέβηκαν και τα αίτια της παρεξήγησης εξηγήθηκαν στη συνέχεια από τον άμεσο βοηθό του κόουτς Μπαρτζώκα, Γιώργο Μποζίκα.

«Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Μια παρεξήγηση ήταν. Ο κόουτς είπε κάτι στον διαιτητή και ο Τρινκιέρι νόμιζε πως το είπε σε αυτόν. Δόθηκαν οι εξηγήσεις και λύθηκε το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς