16.7 C
Athens

Μπαρτζώκας: Η πρώτη πεντάδα μας σκόραρε πολύ, τέταρτη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε τέσσερις εξαιρετικές ομάδες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως περίμενε την Μπάγερν να επιστρέψει στο ματς και έκανε λόγο για τέσσερις μεγάλες εκτός έδρας νίκες απέναντι σε τέσσερις σπουδαίες ομάδες

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη στο Audi Dome κόντρα στην Μπάγερν και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως η πρώτη πεντάδα σκόραρε πολύ κι αυτό βοήθησε στον έλεγχο του ρυθμού, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τη γερμανική ομάδα όσο και για τις τρεις ισπανικές (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια) που έχει κερδίσει εκτός έδρας.

«Ήταν ένα ματς που περιμέναμε. Ήμασταν μπροστά, αλλά περιμέναμε ότι η Μπάγερν θα επιστρέψει. Αφήσαμε πολλά στην άμυνά μας στη δεύτερη περίοδο, στο επιθετικό ριμπάουντ και εκεί μείωσαν τη διαφορά, πριν από το ημίχρονο. Η πρώτη πεντάδα μας σκόραρε πολύ και ήταν σημαντικό για να ελέγξουμε τον αγώνα. Είχαμε την ενέργεια για να κερδίσουμε. Σημαντική νίκη, είναι η τέταρτη νίκη σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες», υποστήριξε στο σύντομο σχόλιο που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς