19.1 C
Athens

Διαψεύδει τον Ρονάλντο η Μάντσεστερ Σίτι: «Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στην απόκτηση του»

Η συνέντευξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πίρς Μόργκαν σήκωσε θύελλα αντιδράσεων για πολλά θέματα.

Ένα από αυτά είναι και η αναφορά του στην Μάντσεστερ Σίτι και το γεγονός πως έφτασε κοντά στο να αγωνιστεί για λογαριασμό των Πολιτών. Σύμφωνα με πηγές του ESPN, οι πρωταθλητές Αγγλίας διαψεύδουν πως έφτασαν κοντά στην απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε υποστηρίξει πως: «Ήμουν πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι το 2021. Με εξέπληξε, καθώς προσπάθησαν σκληρά να με αποκτήσουν. Αλλά με την ιστορία μου στη Γιουνάιτεντ, η καρδιά μου μού είπε ότι δεν μπορώ να πάω μαζί τους. Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι προσπάθησαν σκληρά να με πάρουν. Αλλά η καρδιά μου, τα συναισθήματά μου και ό,τι είχα κάνει πριν, μαζί με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έκαναν τη διαφορά».

Οι πρωταθλητές Αγγλίας πάντως διαψεύδουν την συγκεκριμένη είδηση, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του «ESPN», τονίζουν πως ναι μεν υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά ποτέ δεν έφτασαν κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο επιθετικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς