21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Πώληση – ρεκόρ ο Ραντζέλοβιτς στην ιστορία της Ραντνίσκι

Διέρρευσε στον τοπικό Τύπο από την διοίκηση της σερβικής ομάδας τα χρήματα που θα εισπράξει από τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του 21χρονου εξτρέμ

Πανηγυρίζουν στη Ραντνίσκι Νις για την πώληση – ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου με την παραχώρηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν πολύ γρήγορα για να κλείσουν και να κάνουν δικό τους τον 21χρονο εξτρέμ, δαπανώντας ένα σημαντικό ποσό για τα δεδομένα της Ραντνίσκι. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την διοίκηση του κλαμπ της Νις, ο Ολυμπιακός θα καταβάλει 550 χιλ. ευρώ για τον Ραντζέλοβιτς.

Ο παίκτης έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και εκτός από την πώληση – ρεκόρ για τη Ραντνίσκι, το κέρδος είναι διπλό, καθώς ο 21χρονος θα παίξει για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αφού έμεινε με τη μορφή δανεισμού.

Η παρουσία του Λάζαρ λύνει τα χέρια του προπονητή της σερβικής ομάδας, ενώ ο Λαλάτοβιτς παραδέχθηκε πρόσφατα ότι η μεταγραφή του αποτελεί κίνητρο και παράδειγμα και για τους άλλους ταλαντούχους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός έχει αναγάγει σε παράδοση την επένδυση σε ποδοσφαιριστές από την Σερβία, είτε αγοράζοντάς τα δικαιώματά τους απ’ ευθείας από συλλόγους της χώρας, είτε από το εξωτερικό με τρανό παράδειγμα την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο πρώην μέσος της Άντερλεχτ τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού και πριν από ενάμιση χρόνο παραχωρήθηκε έναντι υψηλού τιμήματος στην Κρίσταλ Πάλας, όπου διαπρέπει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Μπενφίκα, αλλά και υποθέσεις που δεν έπιασε η επένδυση, όπως εκείνη του Σέποβιτς, για τον οποίο χάθηκαν χρήματα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς