16.8 C
Athens

Άρση της τιμωρίας θα αιτηθεί ο Παϊρότζ, όταν (και αν) πάρει τον Παναθηναϊκό

Την ευρωπαϊκή τιμωρία, που έχει ο Παναθηναϊκός, θέλει να «διαγράψει» ο Πιεμπονγκσάντ και είναι έτοιμος να ζητήσει την αναίρεση της ποινής από την UEFA

Ελάχιστα πράγματα μένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία των Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να πάρει την «πράσινη» ΠΑΕ στα χέρια του ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

Μάλιστα ο Παϊρότζ θα προσπαθήσει να άρει την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, που έχει επιβάλει η UEFA στο «τριφύλλι», λόγω των πολλών οφελών που είχε κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς η διοίκηση του Αλαφούζου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport».

Για την ακρίβεια οι άνθρωποι του Ταϊλανδού θέλουν να «σβήσουν» την ποινή σχετικά νωρίς, αλλά μόνο εύκολο δε θεωρείται, με βάση τα δεδομένα που έχει αυτή τη στιγμή.

Για να το πετύχει θα πρέπει να παραδοθούν όλα τα στοιχεία στο αρμόδιο τμήμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όπου θα έχει με αναλυτικό τρόπο όλες τις αποπληρωμές, που πρόκειται να υπάρξουν άμεσα και συγχρόνως το διακανονισμό των υπαρχόντων χρεών της ομάδας.

Όμως, ακόμα και οι ιθύνοντες των «πρασίνων» καταφέρουν, σε μικρό χρονικό διάστημα στείλουν όλα τα έγγραφα που χρειάζονται στην UEFA, δεν είναι σίγουρο πως η τιμωρία δε θα υπάρχει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς