22.5 C
Athens

Τα δάκρυα του Βαλμπουενά: «Φοβάμαι ότι πλησιάζει το τέλος της καριέρας μου…» (vid)

Συγκλονίζει ο Γάλλος αστέρας του Ολυμπιακού μιλώντας για την πιθανότητα να ρίξει τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του: τα δάκρυα, ο φόβος και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο που «ζωντάνεψε» ξανά με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας

Σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό Μέσο «Vinamax» ο Ματιέ Βαλμπουενά αναφέρθηκε με δάκρυα στα μάτια στο σενάριο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον άσο του Ολυμπιακού να συγκινεί λέγοντας ότι φοβάται για το τέλος που πλησιάζει.

Το τέλος μίας σπουδαίας καριέρας γεμάτη με τρόπαια, συγκινήσεις και μεγάλες στιγμές ποδοσφαιρικής τρέλας – μαγείας. Μόνο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο όντας πλέον εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά και από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας στο Καραϊσκάκη.

«Φοβάμαι ότι όλα θα τελειώσουν. Είναι μια στιγμή που φοβόμαστε, αλλά έτσι είναι, έτσι είναι η ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος αστέρας που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του on camera.

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή του:

 

Όσο για τους θρύλους της Μαρσέιγ κι αν θεωρεί τον εαυτό του έναν από αυτούς ανέφερε πως:

«Ο Μανταντά είναι σύμβολο της Μαρσέιγ. Ο Μαμαντού Νιανγκ επίσης είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Ωστόσο, μετά από μένα, που έπαιξα 331 παιχνίδια με την Ολιμπίκ δεν νομίζω ότι έπαιξε άλλος τόσα ματς με αυτόν τον σύλλογο. Για αυτό τον λόγο και νομίζω ότι είμαι και εγώ στο top 10, δεν πρόκειται να πω σε ποια θέση, αλλά νομίζω ότι ήμουν κάποιος σημαντικός για τη Μαρσέιγ».

Παράλληλα, για την μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι είναι περήφανος που αγωνίζεται για μία τόσο μεγάλη ομάδα και πως στον Πειραιά και την Ελλάδα κατάφερε να ερωτευθεί ξανά το ποδόσφαιρο και να μην θέλει αυτό το ταξίδι να τελειώσει ποτέ. Αποθέωσε τους φιλάθλους της ομάδας, με τους οποίους όπως είπε έχει εξαιρετική σχέση και υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα για όσο είναι στο χορτάρι ώστε να φέρει κι άλλες επιτυχίες στον σύλλογο.

True Leader και από τους λίγους ρομαντικούς του αθλήματος. Ένας 25άρης στο σώμα ενός 38άρη. Και .συνεχίζει…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς