14.8 C
Athens

Σοκαριστική περιγραφή της 20χρονης για το έγκλημα στην Πέλλα (video)

Ο 38χρονος σκότωσε τη γιαγιά και τραυμάτισε την αδερφή της κοπέλας, που φέρεται να τον έχει απορρίψει ερωτικά • Οι συγγενείς της πήραν το νόμο στα χέρια τους και του επιτέθηκαν

Σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης κοπέλας από την Κρύα Βρύση Πέλλας, η οποία έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της γιαγιάς της από 38χρονο, ο οποίος την «πολιορκούσε» ερωτικά.

Η κοπέλα δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά του και ο 38χρονος σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι όπου βρισκόταν η 20χρονη μαζί με τον πατέρα, τη γιαγιά και την 22χρονη αδερφή της. Αφού διαπληκτίστηκε με την οικογένεια, τούς απείλησε και αποχώρησε. Λίγο αργότερα επέστρεψε με μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

«Ήρθε, υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του, που ήταν κομμένες. Και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του πάτησε 2-3 μπάτσες ο μπαμπάς μου. Έφυγε και μετά ξαναήρθε με το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά μου μπήκε μαζί μου στην αποθηκούλα, γιατί προλάβαμε και πέσαμε κάτω, την έριξα κάτω τη γιαγιά μου. Είχε πυροβολήσει ήδη την αδερφή μου. Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου, για να βγει έξω νομίζοντας ότι έχει φύγει και την πυροβόλησε.

Δεν είχα καθόλου σχέσεις μαζί του, όχι. Στην καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματά του. Μετά συνέχιζε, μου έστελνε κι άλλα απειλητικά μηνύματα: Θα έρθω με το όπλο και θα σε σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου, με απειλούσε».

Ο 48χρονος πατέρας της 22χρονης, που βρισκόταν κοντά στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί πήρε μαζί με δύο φίλους του το δράστη στο κατόπι και του επιτέθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν και οι τρεις στον εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και πήραν προθεσμία, για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Σήμερα τελέστηκε η κηδεία της γιαγιάς της 20χρονης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς