20.5 C
Athens

Ο Κριστιάνο τα είπε όλα: Τα «καρφιά» στη Γιουνάιτεντ, το φλερτ με τη Σίτι και οι μπηχτές για τους συμπαίκτες του

Απασφάλισε κατά πάντων στη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στο άκρως αποκαλυπτικό πρώτο μέρος της συνέντευξής του στον Πιρς Μόργκαν: η αποκάλυψη για τις επαφές με τη Μαν. Σίτι, το παρασκήνιο με τον Φέργκιουσον και οι σπόντες για τους συμπαίκτες του στους Κόκκινους Διαβόλους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και είναι το πρώτο θέμα στον παγκόσμιο Τύπο τις τελευταίες ημέρας, επισκιάζοντας μέχρι και το Μουντιάλ στο Κατάρ που πλησιάζει. Αφορμή αποτέλεσε τα όσα είπε σε συνέντευξή του στη «Sun» τόσο για τα όσα πέρασε στη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και για τις σχέσεις του με τον Τεν Χαγκ και τους συμπαίκτες του στους Κόκκινους Διαβόλους.

Μ. Γιουνάιτεντ: Το… ξήλωμα του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Όλντ Τράφορντ και η «σφήνα» της Νιούκαστλ

Ο Πορτογάλος σταρ έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν και αυτή βγαίνει σιγά- σιγά στο φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα τελευταία κομμάτια που «βγήκαν στη φόρα» και έκαναν εντύπωση είναι η παραδοχή του έμπειρου στράικερ ότι είχε επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι πριν επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ, με τον Γκουαρδιόλα να τον πιέζει για τη μεταγραφή του στους Πολίτες πίσω στο καλοκαίρι του 2021.

«Ναι είναι αλήθεια. Το καλοκαίρι του 2021 έφτασε πολύ κοντά στο να δώσω τα χέρια με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν κάτι που δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ με ήθελαν εκείνη τη χρονική στιγμή.

Ωστόσο, δεν μπορούσα να ξεχάσω την ιστορία που είχα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης, μίλησα και με τον Σερ Άλεξ που έπαιξε σημαντικό ρόλο να πάρω την απόφαση που πήρα. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή άκουσα το συναίσθημα που ήταν πολύ δυνατό», τα λόγια του.

Όσον αφορά τον Σόλσκιερ είπε:

«Τον λατρεύω. Νομίζω ότι ήταν κορυφαίος, αυτό που κρατάω μέσα στην καρδιά μου είναι η καρδιά των προσώπων. Και ο Όλε για μένα είναι κορυφαίος άνθρωπος. Είναι δύσκολο να αναλάβεις τον ρόλο μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά.

Όταν βλέπεις κάποιους προπονητές που έρχονται, που θέλουν την επανάσταση στο ποδόσφαιρο, δεν συμφωνώ, έχω τη γνώμη μου. Συμφωνούν ή διαφωνούν, αλλά είναι μέρος της δουλειάς γιατί στο τέλος της ημέρας, είμαι σε ένα κλαμπ για να κερδίσω.

Δεν είμαι ο τύπος που του αρέσει να δίνει συμβουλές, προτιμώ να είμαι παράδειγμα. Είμαι εκεί κάθε πρωί και κάνω τα ίδια πράγματα. Είμαι ίσως ο πρώτος που φτάνει και ο τελευταίος που βγαίνει έξω Νομίζω ότι οι λεπτομέρειες μιλούν από μόνες τους.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ζήλια είναι μέρος αυτής της κριτικής. Θέλουν να καλύψουν πολλά πράγματα που βοηθούν να λάμψουν άλλα πράγματα. Αλλά ακούστε, ξέρω ότι είμαι 21 χρόνια στην κορυφή του παιχνιδιού, οπότε για μένα δεν είναι πρόβλημα».

Αναφερόμενος στους συμπαίκτες του στη Γιουνάιτεντ δήλωσε με καυστικό τρόπο:

«Δεν τους νοιάζει. Κάποιοι ναι, νοιάζονται, αλλά οι περισσότεροι όχι. Δεν με εκπλήσσει, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα μακροημερεύσουν στο Όλντ Τράφορντ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς