21 C
Athens

Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ 2-1: Ο αλύγιστος Στέφανος βγήκε νικητής από την ασύλληπτη ματσάρα στο Τορίνο! (vid)

Θέλει μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να πετύχει κανείς αυτό που έκανε κόντρα στον Μεντβέντεφ ο Στέφανος: μετά από ένα ΤΡΟΜΕΡΟ παιχνίδι 2,5 ωρών ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε από την κόλαση στον παράδεισο και πήρε μία τεράστια νίκη που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals

Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι διάρκειας σχεδόν 3 ωρών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα κατάφερε! Νίκησε ξανά τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και θα τα παίξει «όλα για όλα» για την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ σε δύο βράδια από σήμερα.

Εκτός συνέχειας έμεινε ο Ρώσος τενίστας που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά σήμερα ήταν η βραδιά του Στέφανου, στο -με διαφορά- καλύτερο ματς του τουρνουά αλλά και από τα σπουδαιότερα της ATP χρονιάς μέχρι τώρα!

Σε ένα παιχνίδι που τα είδαμε όλα, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μαζί του όλες τις λεπτομέρειες αλλά και μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα για να βγει… αλώβητος από το κορτ στο Τορίνο και να πετάξει εκτός συνέχειας τον σπουδαίο Μεντβέντεφ, ο οποίος ηττήθηκε για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ και με παρόμοιο τρόπο μέσα σε λίγες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ «ΤΣΙΤΣΙ» ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΜΠΡΕΪΚ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ

Μετά από ένα ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ τάι μπρέικ στο δεύτερο σετ που κρίθηκε στον… 12ο πόντο με νικητή τον Μεντβέντεφ κι ενώ ο Τσιτσιπάς είχε απωλέσει τρία ματς πόιντ, ήρθε ένα ακόμη καλύτερο και γεμάτο συγκινήσεις τρίτο σετ να τα φέρει -ξανά- όλα τούμπα, με τον Έλληνα τενίστα να χαλάει τα πλάνα νίκης του Μεντβέντεφ και να μετατρέπει το κατά του 3-5 σε 7-6 στο τάι μπρέικ (7-1) σε μία ανατροπή που χρειάζεται… κότσια!

Τελικώς η πολυπόθητη νίκη με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 7-6) ήρθε με επεισοδιακό τρόπο για τον Στέφανο σε ένα ματς που θα μνημονεύεται για καιρό μέσα στη χρονιά.
Πλέον ο Τσιτσιπάς χρειάζεται τη νίκη κόντρα στον Ρούμπλεφ στην τελευταία αγωνιστική ώστε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στον όμιλό του -την πρώτη την έχει «καπαρώσει» ήδη ο Τζόκοβιτς- και να δώσει το «παρών» στα ημιτελικά του τουρνουά, προσθέτοντας άλλα 500.000 ευρώ στον γεμάτο τραπεζικό του λογαριασμό.

ΤΑ ΣΕΤ: 2-1 (6-3, 6-7, 7-6).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς