17.9 C
Athens

Πασχαλάκης: Από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ευρώπης ο Βλαχοδήμος, ο Πογιέτ θέλει να έχει τους καλύτερους

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γκουστάβο Πογέτ μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη συνέντευξη τύπου της Εθνική ομάδας για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Μάλτα στη Βαλέτα (19:00), αναφερόμενος τόσο στη δουλειά του, όσο και στο γεγονός πως θέλει να έχει τους καλύτερους παίκτες και τα ίδια πρόσωπα στη «γαλανόλευκη», σε κάθε αποστολή με φόντο τα προκριματικά του Euro.

Παράλληλα, αποθέωσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο της Μπενφίκα χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ της Ευρώπης, δηλώνοντας χαρούμενος που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Γενικά στη ζωή μου δεν έχω μάθει να βλέπω τα παιχνίδια ξεχωριστά. Αγωνίζομαι για να κερδίσω. Είτε είναι φιλικός είτε επίσημος. Πόσο μάλλον όταν φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο που είναι τιμή. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πογιέτ:

«Είναι τεράστια αυτή η εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο μου. Δεν θέλει κάτι άλλο ο παίκτης. Εάν τον εμπιστεύεται ο προπονητής δεν θέλει κάτι άλλο, είναι και πιο ήρεμος και χαλαρός για να αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτήν την εμπιστοσύνη ο προπονητής την είχε από το καλοκαίρι. Με εξέπληξε ευχάριστα ότι με κάλεσε και στην προηγούμενη κλήση. Πραγματικά τον ευχαριστώ. Δεν είναι μόνο μαζί μου αλλά με πολλά άλλα παιδιά. Είμαστε καλοί παίκτες και προσπαθούμε να έχουμε τη χημεία μεταξύ μας για να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Προσπαθεί ο κόουτς να έχει τους καλύτερους και τα ίδια πρόσωπα».

Για το γεγονός ότι θα είναι βασικός:

«Πριν από αυτό το ματς έπαιζε ο Οδυσσέας., ο οποίος είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη και από τα καλύτερα παιδιά. Είμαι χαρούμενος που θα υπερασπιστώ την εστία της Ελλάδας. Προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των παιχνιδιών και θα είναι μία καλή ευκαιρία αύριο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς