21.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των Τζουλιάνι και Ιντάλγκο μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Κομάρνο

Ο Ολυμπιακός έκανε τα απολύτως απαραίτητα πανηγυρίζοντας την πρόκριση με δύο νίκες και όμορφο βόλεϊ επί της Κομάρνο, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στη φάση των «16» του Challenge Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντέα Σπορ Μπουργκάς από τη Βουλγαρία.

Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν με 3-0 έχοντας τη δυνατότητα και για rotation στο τρίτο σετ, με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι να δηλώνει ικανοποιημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του και τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο να αποθεώνει τα παιδιά που βοήθησαν από τον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση μας, γιατί ξέραμε ότι η Κομάρνο είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά μας στο πρώτο σετ, που το κερδίσαμε με αυτό τον τρόπο, στο δεύτερο παλέψαμε πολύ και το κατακτήσαμε. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, από το πως έπαιξαν στο τρίτο σετ».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Σημαντική νίκη, μας έδωσε την πρόκριση. Παίζαμε στην έδρα μας, ήταν σημαντικό που κάναμε καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας και θεωρώ, ότι εδώ μέσα, δεν μπορεί να μας κερδίσει κανείς εύκολα. Στο πρώτο σετ παίξαμε πολύ δυνατά, στο δεύτερο χαλαρώσαμε λίγο, αλλά ήταν μια καλή εμφάνιση και ακόμα και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο και είμαι χαρούμενος για αυτό. Πολύ καλή εμφάνιση, ανεβαίνουμε, είμαστε σε καλό επίπεδο και χαίρομαι για αυτό, γιατί δουλεύουμε πολύ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς