24 C
Athens

ΗΑΕ – Αργεντινή 0-5: Η αγριεμένη Αλμπισελέστε έδειξε τα δόντια της στο τελευταίο τεστ πριν το Μουντιάλ (vid)

Με τους Μέσι και Ντι Μαρία σε τρελά κέφια η Αργεντινή «σκόρπισε» στους πέντε ανέμους τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έδειξε πανέτοιμη για τη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Με τους Μέσι και Ντι Μαρία ως ηγέτες η Αργεντινή πέρασε με επιτυχία το τελευταίο της τεστ πριν τη σέντρα στο Μουντιάλ, επικρατώντας με 5-0 της αδύναμης ομάδας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Με φόντο την πρεμιέρα στον 7ο όμιλο κόντρα στην Σαουδική Αραβία την επόμενη Τρίτη (22/11) η Αλμπισελέστε έστησε ένα μικρό πάρτι στο Ντουμπάι με «μαέστρους» τους Μέσι και Ντι Μαρία, που είχαν συμμετοχή στα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας τους.

Ο Σκαλόνι παρέταξε την Αργεντινή με -σχεδόν- βασική σύνθεση και αυτή τον δικαίωσε «τρομάζοντας» κόσμο λίγες μέρες πριν το ταξίδι με προορισμό το Κατάρ.

Άλβαρες, Ντι Μαρία (δύο γκολ), Μέσι και Κορέα πέτυχαν τα τέρματα της άνετης νίκης των Αργεντίνων που δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για μία διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, 8 χρόνια μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στη Γερμανία στο Μαρακανά.

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ: Εΐσα, Αλντανχανί (78′ Αλγκασανί), Σαλέχ (65′ Τζαμέλ), Αλ Χαμάντι, Αμπντάλα, Χαμάντ (65′ Αλ Ζααμπί), Σαλμέν (46′ Ναντέρ), Σουχαΐλ (77′ Χουσεΐν), Μαμπχούτ (46′ Λίμα), Ραμαντάν, Κάιο

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Φόιτ, Οταμέντι (46′ Πετσέλα), Λισάντρο Μαρτίνες, Ακούνια (46′ Χοακίν Κορέα), Ντε Πολ, Παρέδες (75′ Ροντρίγκες), ΜακΆλιστερ (46′ Μοντιέλ), Μέσι, Ντι Μαρία (51′ Μολίνα), Άλβαρες (51′ Φερνάντες)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς