15 C
Athens

Έξω φρενών ο Φοίνικας με την επιτροπή πρωταθλήματος για τους ορισμούς των αγώνων με ΟΦΗ και Άθλο

Έξαλλοι με την επιτροπή πρωταθλήματος είναι οι άνθρωποι του Φοίνικα Σύρου έπειτα από την απόφαση να ορίσουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης και το παιχνίδι με τον Άθλο στην Ορεστιάδα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Ουσιαστικά δηλαδή καλούνται να αγωνιστούν Κυριακή – μετά από πολύ μεγάλο ταξίδι – και να επιστρέψουν στη Σύρο για λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσουν για την Ορεστιάδα!

Απολύτως δικαιολογημένα οι Συριανοί αιτήθηκαν να παίξουν κόντρα στους Κρητικούς μια μέρα νωρίτερα (Σάββατο 26 Νοεμβρίου) ώστε να μπορέσουν να οργανώσουν καλύτερα τα δρομολόγια για τη μετακίνηση της ομάδας στην Κρήτη δίχως να δημιουργεί μεγαλύτερη ταλαιπωρία και ταυτόχρονα να οργανωθεί καλύτερα το πρόγραμμα προπονήσεων μεταξύ των δύο πολύ απαιτητικών εκτός έδρας αγώνων.

Η απάντηση που εισέπραξε ο Φοίνικας ήταν αρνητική παρότι είναι γνωστό τοις πάσι πως ο σύλλογος περνά τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία – συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες – για τα εκτός έδρας παιχνίδια αφού χρειάζεται να μετακινηθεί με δύο ή και με τρία διαφορετικά μέσα και να περάσει πολλές ώρες στους δρόμους.

Οι άνθρωποι του Φοίνικα Σύρου φανερά ενοχλημένοι και αγανακτισμένοι με το θέμα που έχει προκύψει θα αιτηθούν έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο ενώ εμφανίζονται διατεθειμένοι να μην προχωρήσουν ξανά σε καμία διευκόλυνση άλλης ομάδας που πρόκειται να ταξιδέψει στη Σύρο.

Ο ΑΘΛΟΣ επικοινώνησε με τον Αντιπρόεδρο της ΕΣΑΠ και πρόεδρο του ΤΑΑ, Φοίνικα Σύρου, Χρήστο Καφτηράνη, ο οποίος επιβεβαίωσε τα παραπάνω και ξεκαθάρισε πως: «Στην ΕΣΑΠ κάποιοι δουλεύουν για το συμφέρον κάποιων ομάδων και καταστρέφουν το βόλεϊ με τέτοιες συμπεριφορές. Δεν σκοπεύουμε να διευκολύνουμε μελλοντικά στο πρόγραμμα όποια ομάδα έρχεται για να παίξει στη Σύρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς