21.2 C
Athens

Σ. Αραβία – Κροατία 0-1: Νίκη με Κράμαριτς για την Χρβάτσκα στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Μουντιάλ

Με γκολ του Κράμαριτς στο 82ο λεπτό η Κροατία επικράτησε με 1-0 της Σαουδικής Αραβίας στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων πριν τη σέντρα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι Κροάτες είχαν τον έλεγχο και τις καλύτερες φάσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, απειλήθηκαν ελάχιστες φορές από τους Σαουδάραβες και τελικώς πήραν τη νίκη με γκολ του Κράμαριτς στο φινάλε.

Ματς-ορόσημο για τον Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ, ο οποίος έφτασε τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο και έδειξε πανέτοιμος ενόψει της πρεμιέρας απέναντι στο Μαρόκο την επόμενη Τετάρτη (23/11) όσο η Σαουδική Αραβία θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Αργεντινή του Λίο Μέσι μία ημέρα νωρίτερα (22/11).

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Αλ Οβάις, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Αμρί, Αλ Μπολέιχι, Αλ Σαχράνι, Αλ Μπουράικαν, Κάνο (80′ Αλ Νταβασάρι), Αλ Μάλκι (79′ Αλχασάν), Αλ Νταβασάρι, Αλ Φάραζ (68′ Αλ Αμπέντ), Αλ Σεχρί (62′ Ασίρι).

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Λόβρεν (59′ Βίντα), Έρλιτς, Μπάρισιτς, Μπρόζοβιτς (65′ Μόντριτς), Πάσαλιτς (65′ Πέρισιτς), Σούσιτς (46′ Κόβατσιτς), Μάγερ, Βλάσιτς (46′ Όρσιτς), Πέτκοβιτς

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς