16.7 C
Athens

Πίτερς: Σκληρή στο Μόναχο η Μπάγερν, είμαστε έτοιμοι

Ο Ολυμπιακός, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Παρτιζάν, θέλει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά κόντρα στην Μπάγερν (17/11, 21:30). Ο Άλεκ Πίτερς κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Γερμανία ανέφερε ότι οι αντίπαλοι είναι σκληροί στην έδρα τους, αλλά οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Έλληνες διεθνείς, που πήραν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως είπε είναι χαρούμενος για αυτούς και ανυπομονεί να τους δει στη μεγάλη διοργάνωση.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Πίσω στο δρόμο, περάσαμε καλά στο σπίτι, αλλά είναι ώρα να επιστρέψουμε στη δουλειά, πέρασε μία εβδομάδα από το τελευταίο παιχνίδι που ήταν καλό και είμαστε έτοιμοι. Το Μόναχο είναι δύσκολο, δύο νίκες στη σειρά, σκληροί στην έδρα τους, θα είναι δύσκολο για μας».

Για την εβδομάδα χωρίς αγώνα: «Μερικές φορές χρειάζεσαι την αποχή για να προπονηθείς, να κάνεις αποθεραπεία, πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτή την εβδομάδα για να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να είσαι επιτυχημένος. Το κάναμε αυτό και τώρα είμαστε έτοιμοι για μία ”γεμάτη” περίοδο στη σεζόν».

Για την απουσία των τριών διεθνών: «Όλοι σχολιάζουν την κατάσταση με το πρόγραμμα, την FIBA και την Εuroleague, αλλά όπως και να’ χει εμείς πρέπει να πάμε να παίξουμε ένα ματς στο Μόναχο. Όλες οι ομάδες αντιμετώπισαν παρόμοιες καταστάσεις, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να παίξουμε. Δεν είναι ότι τα παιδιά έλειπαν και όλη τη σεζόν, θα προσαρμοστούν γρήγορα».

Για την πρόκριση των τριών στο Παγκόσμιο με την Ελλάδα και το πώς θα τους υποδεχτεί: «Μεγάλη αγκαλιά και πολλά συγχαρητήρια, μου άρεσε πολύ που είδα αυτό που έκαναν, είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς και ανυπομονώ να τους δω στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς