16.4 C
Athens

Αθλητές κολύμβησης του Ολυμπιακού: «Ζητάμε μόνο τη συμμετοχή του κόσμου στο εγχείρημα της διοίκησης»

Με κοινή τους ανακοίνωση οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού ΣΦΠ ζήτησαν την έμπρακτη στήριξη του κόσμου του συλλόγου σε συνδυασμό με την προσπάθεια της διοίκησης ώστε στο τέλος της διαδρομής να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα

Τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού ζήτησαν μέσα από κοινή τους ανακοίνωση οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου. Συγκεκριμένα, διευκρινίζουν πως ουδέποτε υπήρξε σκέψη αποχώρησης και εκφράστηκαν με σιγουριά για τη στήριξη που ήδη έχουν από τη διοίκηση.

Οι αθλητές του ιστορικού τμήματος του Ολυμπιακού που έχει πανηγυρίσει αμέτρητες επιτυχίες στην ελληνική κολύμβηση, ζήτησαν τη συμμετοχή του κόσμου στο εγχείρημα της διοίκησης του Ερασιτέχνη κι από την πλευρά τους υποσχέθηκαν πως θα τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα.

Για ενίσχυση του τμήματος κολύμβησης πατήστε εδώ.

Η κοινή ανακοίνωση των αθλητών και αθλητριών του τμήματος κολύμβησης:

«Μετά από συνάντηση με τους υπεύθυνους του τμήματος και με τη Διοίκηση του Συλλόγου, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής: ο Ολυμπιακός είναι αυτός που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια ώστε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που αγαπάμε. Δεν υπήρξε στιγμή και σκέψη για κανέναν από εμάς να αποχωρήσει από τον σύλλογο, παρά τις όποιες δυσκολίες της φετινής χρονιάς.

Εξακολουθούμε να τρέφουμε την ίδια εμπιστοσύνη προς τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και εκφράζουμε την σιγουριά ότι και φέτος θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνουν αρωγοί στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε.

Ως αθλητές του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., το μόνο που ζητάμε για φέτος είναι η συμμετοχή του κόσμου στο εγχείρημα της διοίκησης του Ερασιτέχνη και εμείς από τη πλευρά μας, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε άλλο ένα πρωτάθλημα στον Πειραιά και να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει, στην κορυφή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς