25.3 C
Athens

Ρονάλντο: Οι παλιοί μου συμπαίκτες μού ασκούν κριτική γιατί με ζηλεύουν

Σώψυχα, άπλυτα, κακίες και παράπονα: Όλα τα είχε η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν, που -για όσους τον ξέρουν- πεθαίνει για ίντριγκα.

Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος σχολίασε την κριτική που του ασκείται από θρύλους του αγγλικού ποδοσφαίρου και παλιούς του συμπαίκτες όπως ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Γκάρι Νέβιλ. Με την… παρότρυνση του παρουσιαστή, ο Ρονάλντο έκανε λόγο για ζήλια, ενώ αναφέρθηκε με νόημα και στην εξωτερική εμφάνιση του Ρούνεϊ, που δε φημίζεται για τους κοιλιακούς του…

– Ένας από τους από τους μεγαλύτερους επικριτές σου είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, με τον οποίο ήσασταν συμπαίκτες και φίλοι. Έχει βγει 3-4 φορές στα Μέσα και σε κατηγόρησε.
«Δεν το καταλαβαίνω, Πιρς. Θα πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο. Δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο άσχημα».

-Είναι ζήλεια ίσως που εσύ παίζεις ακόμη ενώ αυτός όχι;
«Πιθανόν, γιατί τελείωσε την καριέρα του νωρίς κι εγώ ακόμη παίζω σε υψηλό επίπεδο. Δεν θα πω ότι είμαι πιο εμφανίσιμος από αυτόν, που είναι αλήθεια.

(Γέλια) – Αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
«Είναι δύσκολο να ακούς τόσο σκληρή κριτική από έναν παλιό συμπαίκτη σου. Όπως και από τον Γκάρι Νέβιλ».

-Τις προάλλες τον αγνόησες στο γήπεδο και φάνηκε αναστατωμένος. Προφανώς θέλει να είναι φίλος σου, αλλά ήταν κι αυτός ήταν επικριτικός μαζί σου.
«Ο κόσμος μπορεί να έχει τη γνώμη του, αλλά δεν ξέρουν τι γίνεται στις προπονήσεις ή ακόμα και στη ζωή μου. Δε θα έπρεπε να μην ακούν μόνο τη μία πλευρά, αλλά και τη δική μου. Είναι εύκολο να κρίνεις αν δεν ξέρεις όλη την ιστορία…».

-Είναι ακόμα φίλοι σου;
«Δεν είναι φίλοι μου!».

-Νιώθεις προδομένος όταν σε κρίνουν παλιοί σου συμπαίκτες;
«Ίσως λόγω της δουλειάς τους στην τηλεόραση να πρέπει να με κριτικάρουν για να γίνουν πιο διάσημοι. Πιστεύω πως εκμεταλλεύονται το όνομά μου γιατί δεν είναι χαζοί. Εγώ όμως πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά μου, είτε ακούω καλά είτε άσχημα λόγια. Όμως είναι δύσκολο όταν ακούς ανθρώπους που βρισκόσασταν τα ίδια αποδυτήρια να μιλάνε έτσι».

-Σε πονάει αυτό;
«Ναι, αλλά δεν θα χάσω τον ύπνο μου. Όμως δεν είναι ωραίο να τα ακούς αυτά. Είναι λίγο απογοητευτικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς