19.3 C
Athens

Τρόμαξαν με Γιάννη οι Μπακς, πρώτη φετινή ήττα στο Μιλγουόκι (vids)

Το… κουμπί των παικτών των Μπακς αποδεικνύουν πως έχουν βρει οι Χοκς, η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τις δύο από τις τρεις φετινές ήττες του Μιλγουόκι, με τη χθεσινή να είναι η πρώτη στο Fiserv Forum.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 106-121 και «έπεσαν» στο 9-3, ενώ η Ατλάντα βελτίωσε το ρεκόρ της σε 9-5.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «πάγωσε» το Fiserv Forum, καθώς σε μία προσπάθεια αιφνιδιασμού πάτησε πάνω σε πόδι αντιπάλου, φάνηκε να γυρίζει άσχημα τον αστράγαλό του και έπεσε στο παρκέ δείχνοντας να πονάει. Στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν δεν ακουγόταν κιχ στο γήπεδο, θεατές και πάγκος των Μπακς περίμεναν με κομμένη την ανάσα, μέχρι που ο Greek Freak σηκώθηκε για να συνεχίσει το παιχνίδι, σκορπίζοντας ανακούφιση.

Εκτός από την άτυχη στιγμή του Greek Freak, το Μιλγουόκι, που έτσι κι αλλιώς ξεκίνησε το ματς χωρίς τους Μίντλετον, Κόνατον και Χόλιντεϊ, έχασε με τραυματισμό τους Γκρέισον Άλεν και Γουέσλι Μάθιουζ, με αποτέλεσμα ο Γιάννης να παλεύει μόνος του. Τέλειωσε το ματς 27 πόντους αλλά με άσχημα ποσοστά (8/21 σουτ εντός παιδιάς), 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 8 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντι Άντρε Χάντερ με 24 πόντους και ακολούθησαν ο Τρέι Γιανγκ με 21 και ο Καπελά με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Επόμενος αντίπαλος για τους Μπακς, τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μιλγουόκι, θα είναι οι Καβαλίερς.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-29, 50-63, 80-94, 106-121.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς