19.9 C
Athens

Κ19 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Μοιραίος ο Παπακανέλλος στο 92′, διπλό η Ένωση με γκολ στο 95′

Η ΑΕΚ πανηγύρισε διπλό στο Ρέντη στο αντίστοιχο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 13η αγωνιστική της Super League Κ19.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα αλλά ταυτόχρονα και αναποτελεσματικοί αφού ο Παπακανέλλος απώλεσε τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο μέρος και έγινε μοιραίος στο 92ο λεπτό όταν έστειλε άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο Πατήρας από μαρκάρισμα του Γιαννούλη εντός αντίπαλης περιοχής.

Πέντε λεπτά αργότερα – στην τελευταία φάση του αγώνα – η ΑΕΚ μετά από διώξιμο από την περιοχή της βγήκε στην κόντρα, ο Πάπα βρέθηκε πρόσωπο με την εστία και νίκησε τον Παπαδούδη για το τελικό 0-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Κουτσογούλας (82′ Φρέρης), Ρέτσος, Κουτσίδης, Χρήστου, Κωστούλας (82′ Πρεκατές), Πατήρας, Μουζακίτης, Προκοπίου (58′ Μοίρας), Παπακανέλλος, Μπακούλας (75′ Πετρόπουλος).

ΑΕΚ (Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Χατζηκυριάκος, Βαλκάνης, Γιαννούλης, Μαρούτσης, Λέλεκας (46′ Κυρσανίδης), Πάπα, Α. Γεωργέας (75′ Μούτσα) Π. Γεωργέας (31′ Κοντάκης) Κοντορουχάς (83′ Παπανικολόπουλος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς