22.9 C
Athens

Ο Πάολο Φερνάντες αποχαιρέτησε τον Βόλο και ενσωματώνεται άμεσα στην ΑΕΚ

Ο κύκλος του Πάολο Φερνάντες στον Βόλο μετά από 1,5 χρόνο έκλεισε, καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα ενσωματωθεί άμεσα στην ΑΕΚ για την προετοιμασία που θα ακολουθήσει στην Ολλανδία στο διάστημα της διακοπής για το Μουντιάλ.

Ο 24χρονος έκανε τρομερές εμφανίσεις και φρόντισε να αποχαιρετήσει με σεβασμό την ομάδα της Μαγνησίας που του έδωσε την ευκαιρία για να πάει στο επόμενο σκαλοπάτι στην καριέρα του. Υπενθυμίζεται πως ο Φερνάντες αποκτήθηκε από την Ένωση το καλοκαίρι και η συμφωνία αφορούσε σε δανεισμό ως το τέλος του 2022.

«Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους, ήταν χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές εδώ.

Ευχαριστώ για όλα τους προπονητές και το επιτελείο που είχα φέτος ενάμιση χρόνο στον σύλλογο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος εδώ μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της! Θα σας παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα», έγραψε στην ανάρτησή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς