22.6 C
Athens

Απασφάλισε κατά της ΠΑΕ Άρης ο Μαντσίνι: «Ήμουν απλήρωτος μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, είπαν ψέματα για το συμβόλαιό μου»

Με ανάρτησή του στα social media ο Ντάνιελ Μαντσίνι κάνει λόγο για απλήρωτους μισθούς και ψέματα της ΠΑΕ Άρης αναφορικά με τα δεδομένα στο συμβόλαιό του, τονίζοντας ότι τα δεδουλευμένα του από την περασμένη σεζόν καλύφθηκαν μετά από πολλές πιέσεις την περασμένη Παρασκευή (11/11) - Αναλυτικά ολόκληρη η τοποθέτησή του

Με ανάρτησή του στα social media ο Ντάνιελ Μαντσίνι απασφάλισε κατά της διοίκησης του Άρη με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση να «κοπεί» από την αποστολή για τον αγώνα στα Ιωάννινα.

Η απάντηση του Αργεντίνου φέρνει στο φως μερικές πολύ σοβαρές καταγγελίες, στις οποίες αναφέρει μεταξύ άλλων ότι παρέμεινε απλήρωτος μέχρι τις 5 Νοεμβρίου τη φετινή σεζόν, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι όταν μέχρι το τέλος της σεζόν δεν τού είχαν δοθεί όλα τα δεδουλευμένα του.

Μάλιστα σημειώνει ότι ειπώθηκαν ψέματα σχετικά με την αύξηση στο μισθό του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Άρης, καθώς τα ποσά στο τρέχον συμβόλαιό του δεν έχουν διαφοροποιηθεί, όπως λανθασμένα «βγήκε» από την ΠΑΕ των Θεσσαλονικέων προς τον Τύπο.

Πλέον, όπως λέει, θέτει ξανά εαυτόν στη διάθεση της ομάδας έχοντας πληρωθεί για τους… απλήρωτους μήνες της φετινής και της περσινής σεζόν με τη λήξη της σχετικής διορίας βάσει νόμου, την περασμένη Παρασκευή (11/11).

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αργεντινός άσος στο Instagram:

«Στην οικογένεια του Άρη,

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αναγκαστώ να απαντήσω δημόσια σε οτιδήποτε θα πήγαινε κόντρα στον σύλλογο για τον οποίο εδώ και τρία χρόνια παλεύω και δίνω τα πάντα στα όρια της εξάντλησης, από την πρώτη μέρα της άφιξης μου.

Σήμερα (σ.σ. κόντρα στον ΠΑΣ) δεν ήμουν σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου στο χορτάρι όπως κάνω πάντα, αλλά ούτε καν να την υποστηρίξω από τον πάγκο, επειδή ο σύλλογος διαβίβασε στον προπονητή το πρωί του Σαββάτου ότι δεν θα είμαι σε θέση να ταξιδέψω με την ομάδα. Τα Μέσα ανέφεραν ότι ο Σύλλογος τόνισε ότι “κάνεις δεν είναι πάνω από τον Άρη και ότι ο Άρης είναι πάνω απ όλα” σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι εγώ αναγκάζω ή πιέζω για κάποιο λόγο την ομάδα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, όπως και πέρυσι, αναγκάστηκα να υπενθυμίσω στον σύλλογο ότι δεν έχει πληρωθεί ο μισθός μου. Έχω αποδεχθεί κάποια θέματα για τα οποία θα μιλήσω την κατάλληλη, για να μην κάνω κακό στην ομάδα.

Όταν η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι όταν μου είπαν ότι θα με πληρώσουν δεν το έκαναν, αλλά εγώ δεν παραπονέθηκα και αποδέχθηκα τις συνθήκες τους.

Την προηγούμενη σεζόν έπαιξα χωρίς να λάβω τον μισθό μου σχεδόν μέχρι το τέλος της σεζόν. Βλέποντας την άδεια της UEFA να βρίσκεται σε κίνδυνο και να αποφύγουν την τιμωρία ο σύλλογος αποφάσισε να με πληρώσει, επειδή έτσι θα τους έσωζα. Απλά για να βοηθήσω αποδέχθηκα ο Άρης να πληρώσει τα δεδουλευμένα μου από τη σεζόν 2021-22 σε δόσεις, αλλά παρά την πίστη μου σε αυτούς ο Σύλλογος αποφάσισε να μην τηρήσει το μέρος του από αυτή τη συμφωνία.

Αυτόν τον Νοέμβριο, 5 μήνες μετά τη σεζόν 2022-2023, είχα ακόμη εκκρεμείς μισθούς από την περασμένη σεζόν και ο σύλλογος όχι μόνο δεν με πλήρωσε ούτε μια δεκάρα από αυτήν τη σεζόν, αλλά είπε ψέματα στους οπαδούς και τα Μέσα ενημέρωσης όταν ανακοίνωσαν την ανανέωσή μου και τη βελτίωση του μισθού μου. Το συμβόλαιό μου παραμένει το ίδιο.

Γι’ αυτό πριν από 2 εβδομάδες, ζήτησα από τον δικηγόρο μου να επικοινωνήσει με τον σύλλογο και να ζητήσει τόσο την περασμένη όσο και την τρέχουσα σεζόν εκκρεμείς μισθούς που δικαίως έβγαλα παίζοντας κάθε εβδομάδα προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η απάντηση του συλλόγου δεν έφτασε μέχρι την Παρασκευή, την τελευταία μέρα που έπρεπε να πληρώσουν, και μόνο στις 23.30, όταν με πλήρωσαν τους νόμιμους ετήσιους μου μισθούς, αλλά το αποφάσισαν επειδή έβαλα το κλαμπ σε προεπιλογή. Δεν θα έπαιζα άλλο.

Το πολύ το επόμενο πρωί διέταξαν τον προπονητή να μην με αφήσει να ταξιδέψω. Παρόλα αυτά κι ενώ ήξεραν ότι γιορτάζω τη βάπτιση του γιου μου το επόμενο Σάββατο στην πατρίδα μου, χθες αποφάσισαν να ακυρώσουν τις διακοπές μου και να με αναγκάσουν να προπονούμαι κατά τη διάρκεια αυτής της επόμενης ολόκληρης εβδομάδας διπλά. Θέλουν να πείσουν τους προπονητές μου ότι δεν βρίσκομαι στο 100% της αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης, αλλά έχω παίξει σε κάθε παιχνίδι και ούτε μία φορά δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο.

Η τελευταία μου πρόθεση είναι να προκαλέσω οποιαδήποτε ζημιά στον σύλλογο, θέλω να παίξω για τον Άρη και να κάνω περήφανη την οικογένεια του Άρη, αλλά και να υποστηρίξω την οικογένειά μου και το νεογέννητο παιδί μου.

Και δεν μπορούσα να αφήσω το όνομα και τη φήμη μου να συρθεί στη λάσπη μόνο και μόνο επειδή τόλμησα να ζητήσω από τον Όμιλο να πληρώσει τους μισθούς μου σύμφωνα με τη σύμβαση εργασίας μου. Αλλά παρά τη ζημιά που μου προκαλεί αυτή η απόφαση, και όπως κάνω από την πρώτη μέρα, από αύριο θα είμαι ξανά διαθέσιμος για την ομάδα και θα επιστρέψω στις προπονήσεις.

VAMOS ARIS».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς