18.2 C
Athens

Μονακό – Μαρσέιγ 2-3: Τρομερή ανατροπή με γκολ του Κολάσινατς στο 98′ (hls)

Τρομερές συγκινήσεις έκρυβε το παραδοσιακό ντέρμπι της Μονακό με τη Μαρσέιγ, αν και οι οπαδοί των Μονεγάσκων πολύ θα ήθελαν να τις έχουν αποφύγει. Παρότι πίστεψαν ότι το 2-1 του Φόλαντ θα ήταν αρκετό για να φέρει τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έκανε… λαμπόγυαλο το Λουί Ντε!

Αρχικά με την ισοφάριση του Βερετού και στη συνέχεια με το buzzer beater του Κόλασινατς που άφησε ξερό όλο το Μόντε Κάρλο! Με μια κεφαλιά στο 98′ ο πρώην αριστερός μπακ της Άρσεναλ τίναξε τα δίχτυα της Μονακό, «ξαπλώνοντας» τους γηπεδούχους στο χόρτο που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε…

Η Μαρσέιγ ήταν αυτή, που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αλέξις Σάντσες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1. Η χαρά των φιλοξενουμένων δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Μπεν Γιεντέρ έφερε το ματς στα ίσια από το σημείο του πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Η Μονακό δεν σταμάτησε εκεί και κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα. Ο Κέβιν Φόλαντ στο 72′ έδωσε το προβάδισμα στους Μονεγάσκους, οι οποίοι όμως δεν άντεξαν στην πίεση της Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί πίεσαν αρκετά και κατάφεραν με τον Βερετού να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο 83′, για να έρθει η ώρα του Κολάσινατς στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων (6 λεπτά ήταν ο αρχικός έξτρα χρόνος).

Με αυτή τη νίκη η Μαρσέιγ έμεινε μόνο τέταρτη με 31 βαθμούς, ενώ η Μονακό έπεσε στην έκτη με 27.

Δείτε όσα απίστευτα έγιναν στο Μονακό – Μαρσέιγ 2-3 (highlights)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς