16.6 C
Athens

Καναδάς: Με τον Κορνέλιους του Παναιτωλικού στο Μουντιάλ

Γνωστή έγινε η 26μελής αποστολή του Καναδά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα γίνει στα γήπεδα του Κατάρ. Μεταξύ των ονομάτων, που ανακοινώθηκαν, βρίσκεται και αυτό του Ντέρεκ Κορνέλιους του Παναιτωλικού.

Ο Τζον Χέρντμαν ανακοίνωσε τις επιλογές του για το Μουντιάλ. Το όνομα, που ξεχωρίζει, φυσικά είναι αυτό του Αλφόνσο Ντέιβις, αλλά και του αειθαλή Ατίμπα Χάτσινσον, που θα δώσει το παρών σε ηλικία 39 ετών!

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού του Καναδά είναι και το όνομα του Κορνέλιους, που φέτος αγωνίζεται στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Επίσης, κλήθηκε και ο ομογενής Τζέιμς Παντέμης.

Ο Καναδάς στο Κατάρ θα αντιμετωπίσει στον 6ο όμιλο το Βέλγιο, την Κροατία και το Μαρόκο.

Η αποστολή του Καναδά:

Τερματοφύλακες: Ντέιν Σεντ Κλερ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Τζέιμς Παντέμης (Μόντρεαλ), Μίλαν Μπόργιαν (Ερυθρός Αστέρας)

Αμυντικοί: Άλιστερ Τζόνστον (Μόντρεαλ), Σαμ Αντεκούγκμπε (Χατάισπορ), Καμάλ Μίλερ (Μόντρεαλ), Στίβεν Βιτόρια (Σάβες), Ρίτσι Λαριέα (Τορόντο), Ντέρεκ Κορνέλιους (Παναιτωλικός), Τζόελ Βάτερμαν (Μόντρεαλ), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν)

Μέσοι: Σάμουελ Πιετ (Μόντρεαλ), Στέφεν Εουστάκιο (Πόρτο), Λίαμ Φρέιζερ (Ντέινζ), Ατίμπα Χάτσινσον (Μπεσίκτας), Μαρκ Άντονι Κέιγ (Τορόντο), Ισμαέλ Κονέ (Μόντρεαλ), Τζόναθαν Οσόριο (Τορόντο), Ντέιβιντ Γουόδερσπουν (Σεντ Τζόνστον)

Επιθετικοί: Λούκας Καβαλίνι (Βανκούβερ Γουάιτκαπς), Τζούνιορ Χόιλετ (Ρέντινγκ), Τατζόν Μπουκάναν (Μπριζ), Ικέ Ούγκμπο (Τρουά), Κάιλ Λάριν (Μπριζ), Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ), Λίαμ Μίλαρ (Βασιλεία)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς