15.7 C
Athens

Πέσιτς για Μίτσιτς: «Είχε εισιτήριο για να ταξιδέψει, αλλά η Εφές πήρε αυτήν την απόφαση»

Η Εθνική Σερβίας θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (14/11, 21:00) χωρίς τον Βασίλιε Μίτσιτς ύστερα από απόφαση του Εργκίν Αταμάν και της Εφές. Ο ομοσπονδιακός τεχνικών των Σέρβων, Σβέτισλαβ Πέσιτς, κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη και σημείωσε ότι η τουρκική ομάδα του έβαλε στοπ, παρότι αρχικά είχε δοθεί άδεια και ο Σέρβος γκαρντ ήταν έτοιμος να ταξιδέψει.

Πολύς ντόρος έχει γίνει με το «παράθυρο» του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και οι Εθνικές Ομάδες παρατάσσονται χωρίς τα αστέρια τους λόγω των αγώνων της Euroleague.

Στο στόχαστρο έχουν μπει οι σερβικές ομάδες, που έδωσαν στους Σέρβους παίκτες, αλλά όχι στους διεθνείς των άλλων χωρών. Στη συνέχεια η Εφές αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια τακτική και απαγόρευσε στον Μίτσιτς να παίξει με τη Σερβία στο παιχνίδια κόντρα στην Τουρκία!

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: «Δεν θέλω να βάλω σε πρώτο πλάνο το ζήτημα που προέκυψε με τον Βάσα. Σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Μίτσιτς είχε ξεκινήσει το ταξίδι για να έλθει, είχε εισιτήριο αλλά η απόφαση της Εφές είναι αυτή. Δεν θα το σχολίαζα, δεν έχουμε ακριβείς λεπτομέρειες. Το σκεπτικό της Εφές είναι ότι ο παίκτης πρέπει να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι που επίσης δεν θέλω να σχολιάσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς