19.9 C
Athens

Μέσι: Ο Γκουαρδιόλα έκανε μεγάλο κακό στο ποδόσφαιρο

Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρδιόλα. Μία σχέση, δύο άνδρες, δύο σπουδαία μυαλά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και στη μέση 12 τρόπαια. Τόσα κατέκτησαν μαζί στην «χρυσή» τετραετία της Μπαρτσελόνα (2008-2012) όταν οι Μπλαουγκράνα έπαιζαν το πιο όμορφο ποδόσφαιρο της σύγχρονης εποχής του αθλήματος. Το γνωστό σε όλους «τίκι-τάκα».

Σε συνέντευξή του σε Μέσο της Ισπανίας, ο Αργεντινός αστέρας λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τελευταίου Μουντιάλ στην σπουδαία καριέρα του, αναφέρεται στην ιδιαίτερη σχέση του με τον Καταλανό τεχνικό υποστηρίζοντας ότι ο Γκουαρδιόλα έκανε «πολύ κακό στο ποδόσφαιρο», καθότι εφάρμοσε ένα στυλ στο παιχνίδι του που στη συνέχεια άπαντες ήθελαν να το αντιγράψουν.

«Ο Γκουαρδιόλα έκανε πολύ κακό στο ποδόσφαιρο γιατί αυτό που κάναμε φαινόταν τόσο απλό που όλοι ήθελαν να τον αντιγράψουν. Μετά από εκείνη την περίοδο συνάντησα πολλούς Γκουαρδιόλα εκεί έξω.

Χωρίς αμφιβολία παρακολουθεί με ξεχωριστό, ιδιαίτερο τρόπο τους αγώνες, τους προετοιμάζει και μπορεί να μεταφέρει αυτό ακριβώς που σου είπε», ήταν τα λόγια του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, με ολόκληρη τη συνέντευξη να δημοσιεύεται την ερχόμενο Δευτέρα (14/11) στο κανάλι του «Movistar».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς