23.3 C
Athens

Μαύρος: Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και παντού θέλει να κερδίζει, αυτό θα κάνει και στο Καραϊσκάκη

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στα στρατόπεδα Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ενόψει του αποψινού πολύ σημαντικού μεταξύ τους αγώνα στο Φάληρο για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Η Ένωση συνεχίζει αήττητη από την ήττα στη Λεωφόρο πίσω στον Σεπτέμβριο και σύμφωνα με τον παλαίμαχο θρύλο της ομάδας, Θωμά Μαύρο, θα πάει στο Καραϊσκάκη με μοναδικό στόχο να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει τους 3 βαθμούς, όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Μαύρος στη «Live Sport» για το αποψινό ντέρμπι στο Φάληρο:

«Τέτοια παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα για τους παίκτες και για τους φιλάθλους. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θέλω να είναι η ΑΕΚ εκείνη που θα πάρει το παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει αυτός που τα πιστεύει περισσότερο εκείνη την μέρα και που δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι το θέλει πιο πολύ.

Η ΑΕΚ είναι πράγματι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και θα πάει να κάνει το παιχνίδι της. Επίσης, είναι μία μεγάλη ομάδα και όπου κι αν πηγαίνει, σε οποιαδήποτε έδρα και ανεξαρτήτως αντιπάλου, οφείλει να κάνει το παιχνίδι της. Να παραμείνει στο πλάνο της, να μην επηρεάζεται».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς