16.2 C
Athens

Αδικημένος ο Πειραιάς στις αξιολογήσεις διαιτητών

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι πίνακες των διαιτητών για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-12 με τον Πειραιά να είναι για μια ακόμα χρονιά ριγμένος , δυστυχώς…

Στην 1η κατηγορία είναι όπως και πέρυσι, ακλόνητος ο μόνος Πειραιώτης, ο Αλέξανδρος Τσαμούρης. Ο Ηλίας Σπάθας παραμένει και φέτος έξω από τους πίνακες!

Στην 2η κατηγορία δεν υπάρχει ούτε φέτος κανένας διαιτητής από τον Πειραιά(!).Υπήρξε  πέρυσι  ο Γιάννης Κακριδής που είχε έλθει αξιολογημένος από την Κόρινθο. «Κόπηκε» κι αυτός! Ένας διαιτητής που σφύριξε με επιτυχία στα περισσότερα Πειραϊκά ντέρμπι.

Στην 3η κατηγορία  από έξι  που ήταν πέρυσι ,μειώθηκαν στους τέσσερις . Παρέμειναν οι Πέτρος Λεμπέσης. Γιώργος Μπαλαχούτης , Θεόδωρος Πουλόπουλος, Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου. Αντίθετα «κόπηκαν» οι Κώστας Καρυοφύλλης και Κοσμάς Ιωαννίδης.

Πάμε τώρα στους βοηθούς. Στην 1η κατηγορία προωθήθηκε ο Γιώργος Γιαννίκος που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Πειραιά! «Κόπηκε» ο Γιάννης Κοντιζάς προς μεγάλη έκπληξη και υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία ο Τιμολέων Γεωργακόπουλος. Εκεί παρέμεινε και φέτος ο Παναγιώτης Χρηστάκος, ενώ ανήλθε ο Δημήτρης Παγουρτζής. Εκτός  οι Δημήτρης Ζησιμόπουλος και Δημήτρης Τζιλίρης .

Στους βοηθούς της 3ης κατηγορίας παρέμειναν οι Γιώργος Ζερβάκης, Χρήστος Κορώνας, Μιχάλης Σγουράκης, Θανάσης Φαγκρίδας. Προωθήθηκαν οι Παναγιώτης Γαρούφος και Ηλίας Κοτζαμανίδης ενώ «κόπηκε » ο Κώστας Κεφαλιακός.

Πάμε τώρα στους παρατηρητές διαιτησίας. Στην 1η κατηγορία θα είναι ο Νίκος Αγαδάκος και ο Νίκος Φαντόπουλος. Στην 2η παρέμειναν οι Γιώργος Κωστάκος και Χαράλαμπος Μοιραδωράκης, ενώ στην 3η ο Νίκος Δροσινός με τον Γιάννη Χασάπη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς